Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Шо там у *****ов? - Part 5

• Автор теми Автор теми Kolob
  • Дата створення Дата створення
Хз, в них поки що і так з цим все досить ніяк вже
Я б так не сказав, все намагаються нав'язати оті фейкові вибори на Донбасі. Ми багато чого виконуємо по тим мінськам, а вони -ні. Знову ж таки з Кримом взагалі ніяких зрушень, лише активісти і влаштовують блокади, а дипломати... Якби не було все так очевидно з *****ською агресією, то дипломатичних перемог не було б взагалі, я так вважаю.

Честно говоря, не нашёл в твоей предыдущей мессаге слова о том, что в 2013 году ты был за то, чтобы Украина вступила в НАТО.

Ну так питання з серії

-Давай купимо квартиру в центрі Нью-Йорка?
-Давай. Тільки грошей дай.
-Зрадник, я знав шо ти проти!

:)

А, ну да, ну да.

******е мы не нужны®, конечно.

Если бы поляки и литовцы тоже так рассуждали в 90-х годах, сейчас там тоже была бы война, как и в Украине.

Мы грызёмся на тему пети - кто-то считает, что он ахуенен, я считаю, что он *****.
И это никак не влияет на наше общее отношение к оркам.

Хтось ввжажає, що бувають системи оцінювання відмінні від двобальних.
Я от вважаю, що розподіл довбойобів і гондонів у верховній раді не сильно відрізняється від розподілу серед населення, що її обрало.

Росію і так визноно агресором, техніку і так постачають,
Шановний Пане. Не нагадаєте мені, пересічному українцю ***овського походження, де, коли, яіким документом визнано Росію- агресором відносно суверенної держави Украна ,з вимогою до ООН щодо визнання цього факту, крім бла-бла-бла окремих депутатів? Та чому, якщо визнано Росію агресором, не проголошено війну агресору, бо це так робиться в усьому світі?
Просто я бачу у цьому воланні про розірвати багато емоцій і замало логіки.
А я вбачаю у цьому не багато емоцій, а суто бажання зберегти статус-кво війни без війни, коли можна красти досхочу, кришувати потоки контрабанди, торгувати з агресором із наживою, і абинеякою, дерибанити бюджет, у тому числі й війсковий, закупати паливо для техніки по 70 грн. за литр, а панчохи- по 300 гривень, гнати електрику на Крим за безцінь, закупівляти паливо у раші затриціни, і таке інше. Так шо про волати- це ви перебільшуєте.
І при чому тут Юля? Хіба вона про це волає? Весь народ вже криком кричить. А вам байдуже, ви логіки не бачите. Пробачте, ви- сліпий.

А, ну да, ну да.

******е мы не нужны®, конечно.

Если бы поляки и литовцы тоже так рассуждали в 90-х годах, сейчас там тоже была бы война, как и в Украине.

Тобто на моє питання ти відповісти не можеш. Дякую. Іди помолись на Тимошенко.

НА КРАСНОЙ ПЛОЩАДИ ПОЛИЦИЯ ЗАДЕРЖАЛА ВЛАДИМИРА путина :D

roslovtcev2-1-768x432.jpg

Я б так не сказав, все намагаються нав'язати оті фейкові вибори на Донбасі. Ми багато чого виконуємо по тим мінськам, а вони -ні. Знову ж таки з Кримом взагалі ніяких зрушень, лише активісти і влаштовують блокади, а дипломати... Якби не було все так очевидно з *****ською агресією, то дипломатичних перемог не було б взагалі, я так вважаю.

Про те, що нав'язують фейковибори - розмови більше року вже. Не нав'язали і вже не нав'яжуть.

Блокада Криму татарами - взагалі норм тема, так і треба.

А на Майдане путина уже успели "повесить"
20160306_maydan-25.webp

Шановний Пане. Не нагадаєте мені, пересічному українцю ***овського походження, де, коли, яіким документом визнано Росію- агресором відносно суверенної держави Украна ,з вимогою до ООН щодо визнання цього факту, крім бла-бла-бла окремих депутатів? Та чому, якщо визнано Росію агресором, не проголошено війну агресору, бо це так робиться в усьому світі? .

Так норм?
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

А я вбачаю у цьому не багато емоцій, а суто бажання зберегти статус-кво війни без війни, коли можна красти досхочу, кришувати потоки контрабанди, торгувати з агресором із наживою, і абинеякою, дерибанити бюджет, у тому числі й війсковий, закупати паливо для техніки по 70 грн. за литр, а панчохи- по 300 гривень, гнати електрику на Крим за безцінь, закупівляти паливо у раші затриціни, і таке інше. Так шо про волати- це ви перебільшуєте.
І при чому тут Юля? Хіба вона про це волає? Весь народ вже криком кричить. А вам байдуже, ви логіки не бачите. Пробачте, ви- сліпий.
Я теж народ. Я криком не кричу. Ти свої методи комсомольського агітатора пригальмуй хоча б у мій бік.

З,І, диви, я про Тимошенко не тобі написав, а ти розізлився. Чому?

Не нав'язали і вже не нав'яжуть.
Как говорят в *****ии- Ой ли? Не просто навяжут, а Пеца с радостью согласится на все условия, к тому идет, почитай источники. Все идет к выборам на Дамбазе по условиям *****асов. И они состоятся, и Меркельл их признает первая. Потому что- ВОЙНЫ НЕТ. Ну нету войны, поэтому все законно, мы с *****ашей дружественные державы, *****.

Норм. А почему войну не объявили? Или агрессия со стороны другого государства и обращение в ООН-самодостаточный факт? Признали у себя агрессором и- ****ец- торгуем дальше. Это из какого права? Точно, как у нас: Шо, Саид, патгоны ******ись? Могу пгодать".

Бу-га-га!
Началась пресс-конференция с российской теннисисткой Марией Шараповой. ITF прислало письмо Марии о том, что она принимала запрещенный препарат.

Препарат называется Милдронат, он только в этом году вошел в список запрещенных. Она принимала его с 2006 года после травмы
Сама Мария не делает заявлений о завершении карьеры, вот что она сказала на пресс-конференции:
«Я не хочу подобным образом завершать карьеру и надеюсь, что мне дадут еще один шанс».

Вся ****а под чем-то.:D Кто под стекломоем, кто под наркотой, кто под допингом.

По основной теме:
12801413_971311882906685_2939630251702137445_n.jpg

Назад
Зверху Знизу