Шо там с палаткой?! Гепа походу вкрай ох..ел!

пєтя зобов'язаний спитати свого кума генпрокорора України, чому до сих пір кєрнєс не сидить у в'язниці.

кстати сразу видно зарадоебское говно. Не что то делать, не признать, что харьковчане идиоты и пытаться хоть как то способствовать, чтобы гепу больше не выбрали. Главное - накинуть на порошенко, что с него не вышло того царя, которого хотели зрадоебы.
 
Так об этом-то и речь. Устроит (создаст условия для воспламенения) - Порошенко (чтоб у власти остаться). А вздёрнут его самого. :)

Подобные тебе консервы кричали,что и выборов не будет, что будут фальсифицировать и далее и далее. Понравилась пластинка?
 
зашла на страницу к гепе в фб, меня там сегодня забанили, в общем почистили все негативные комменты под постом о палатке и переименовании улицы, оставили комменты только геподрочеров
 
Та хоть 40-летняя - это ерунда.
Главное сегодня вот что: посадит или успеют смыться? Вот главная злоба дня, вот ключевой вопрос насущного момента.

Ніхто нікого не посадить, і тікати не буде, бо немає потреби
 
f5cafc.jpg
 
Все як і пророкували.
Порох стримував вату.
Немає Пороха - ватний шабаш відбувається :(
 
а людей реально много было

 
Нацполіція узяла під цілодобову охорону меморіал "Все для перемоги" у Харкові. СБУ просять відреагувати на заяви Кернеса
Співробітники патрульної поліції нестимуть чергування біля волонтерської намети "Все для перемоги", яка розташована на площі Перемоги у Харкові
Про це сьогодні, 12 травня 2019 року, заявив заступник голови Харківської облдержадміністрації Михайло Черняк, передає місцевий телеканал Об'єктив.TV.

"Правоохоронці займаються тим, щоб тут був громадський порядок. Щоб ніхто не постраждав. Щоб все було мирно, тихо і законно... Правоохоронці розуміють, що це може бути використано деструктивними силами. Тут розміщено цілодобовий пост, щоб охороняти. Тому що тут знаходяться люди", - зазначив Черняк.

Він нагадав, що 15 тис. жителів Харківської області пройшли бойові дії на Донбасі, 203 людини загинули.

За його словами, народний меморіал потрібен, тому що це "певний символ".

"Це символ для людей. Для людей небайдужих. Для людей, які зацікавлені в тому, щоб була перемога, щоб був мир, щоб закінчилася, дійсно закінчилася війна", - наголосив заступник голови ХОДА.
Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі
 
Какой у нас мер такие и патриоты. Наши патриоты в упор не замечают деребан в городе, но за кусок брезента с парой бомжей готовы жопу рвать

Да, тут ты прав. Но мэра-сепара крышевал Президент Порошенко. Патриоты были сбиты с толку.

Очень надеюсь, что при Президенте Зеленском будет по другому, он не будет крышевать Кернеса.
 
Назад
Зверху Знизу