Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Що там на дорогах?

• Автор теми Автор теми Kraas
  • Дата створення Дата створення
Тори, я когда-то купил себе Антитуман, чтобы окна не запотевали в салоне, так чуть не вчадiв вiд нього....:eyecrazy: Вонючий спрей, шо ****ец.....:рл: Но! Свою функцию он выполнил, зимой окна не запотевали изнутри.

На улице красота - ледяной туман!

А я тут в темнице за решеткой и даже в АТБ не хочется. :(
И ликер закончился.

Собаки бегают за машинами из-за инстинкта погони, и быстро движущийся автомобиль кажется им добычей.
У нас собаки "гоняють" машини тільки вранці та ввечері. Погода не заважає!
Але велосипедистів собаки просто обожнюють :)
Добряче снігу насипали! Водії, будьте обережні!

Я ї... в . Хераче дождь і замерзає.. Як воно хлопцям в окопах. Що ж ти робиш, Боже!
Обещают трэш....

1702563105655.webp

сьогодні за кермо краще не сідати...

Рух може зупинитись будь-якої миті»: ситуація на дорогах Харківщини

«Наразі фахівці роблять усе можливе, щоб не допустити зупинки руху через потужний крижаний дощ, що суне з Полтавщини. Там він вже спровокував утворення сильної ожеледиці, що тепер поширюється і на Харківську область. Втім, у разі погіршення ситуації, рух може бути зупинено будь-якої миті. Тому просимо всіх водіїв, за можливості, утриматися від поїздок, а водіїв великовагового транспорту – заздалегідь зупинитися на спеціально обладнаних майданчиках та перечекати кілька годин», - повідомили в обласній Службі відновлення та розвитку інфраструктури.

У меня такое же.
Шуршит, завывает, в стену лупит .

На четверг планируется какое-то усратое падение давления миллиметров на 20 :перекур:

1704722272317.webp

За окружной градусник показал рано утром минус 19. Прицеплен на 8 этаже. На земле, наверно, минус 20.

Назад
Зверху Знизу