Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Що там на дорогах?

• Автор теми Автор теми Kraas
  • Дата створення Дата створення
❗️На Харківщині очікується погіршення погодних умов

Синоптики попереджають про сильний вітер та ожеледицю.

Вранці та вдень 11 січня на Харківщині очікуються пориви західного вітру (15-20 м/с) та ожеледиця на дорогах. Про це повідомили у Харківському регіональному центрі з гідрометеорології.

Водіїв та пішоходів закликають бути уважними та обережними. Рівень небезпечності оцінюється як жовтий.

1707674232539.webp

на дороге стояла машина с люстрой, и какие-то официальные лица выписывали пересичному некие рецепты. Решил не испытывать судьбу - ухилився, свернув перед ними налево...

так и должно быть наверно..
Ні, метеостанцію треба відкапувати. Вентиляція мусить бути вільною. Розміщення датчиків - на 2м від землі, в білому дерев'яному "шпаківнику" з решітчатими стінами.
Інакше заміри не валідні.

P.S. Якщо в нього термометр відградуйовано по 1 градусу - помилка +/-1 поділ шкали вважається нормой. Це і є клас точності побутового термометру (якщо не гірше).Тобто, -18 в засипаній метеостанції, при цьому - 19 та -20 на побутових, невідомо як підвішений - це ще дуже непогано.

Ні, метеостанцію треба відкапувати. Вентиляція мусить бути вільною. Розміщення датчиків - на 2м від землі, в білому дерев'яному "шпаківнику" з решітчатими стінами.
Я колись у літню спеку поклав датчик на землю під сонячними променями - 67 градусів 😁

феном будівельним ще погріти треба було

На дорогах - цэ страшне.

Величезні ями на київській трасі: коментар влади (фото)​

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

На дорогах - цэ страшне.

Величезні ями на київській трасі: коментар влади (фото)​

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Знаю, знаю....
Біля Коротича київська траса убита так само. Тиждень тому робили ямковий ремонт, а я їхав там позавчора - нові ями, все повернулось як було.

Останнє редагування:
жодних сумнівів, що "бамбьожкою" і пояснять стан шляхів.
Голова ОВА Олег Синєгубов зазначив, що Харківщина – це прифронтовий регіон, через який ідуть ключові евакуаційні та гуманітарні маршрути.

Цей відрізок дороги знаходиться у зоні відповідальності Державного агентства відновлення та розвитку інфраструктури України. Синєгубов заявив, що обласна влада неодноразово зверталась до керівника установи Мустафи Наєма, а також профільного Міністерства інфраструктури з приводу стану цієї траси, але в них свої пріоритети не на користь Харкова.

Тепер Рада оборони вирішила звернутися до премʼєр-міністра України із проханням провести ремонт дороги.

Знаю, знаю....
Біля Коротича київська траса убита так само. Тиждень тому робили ямковий ремонт, а я їхав там позавчора - нові ями, все повернулось як було.
Подтверждаю.И не только возле Коротыча.Только что приехал с Манченок.Дорога пипец.Одна сплошная яма.Так я на грузовике был.Как там можно на легковушке ехать ХЗ

И не только киевская. Жихарь, Карачевка, окружная от Песочина до Научного, как после бомбежки.
А вот до Чугуева можно сказать отличная дорога.Да и окружная с Алексеевки до Рогани норм.За исключением мостика за 17 кладбищем.Но ремонтируют

Назад
Зверху Знизу