Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Що робити якщо Вам відмовляють у обслуговуванні українською?

• Автор теми Автор теми Boobler
  • Дата створення Дата створення

Як ви ставитесь до мовного закону?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    142
ждем, когда Аваков заговорит

Когда англичане Индию колонизировали, ту умные англы местные наречия туземцев таки учили, а Аваков умный человек, выучит когда очень нужно будет, тем более он наш будущий президент скорей всего, без мовы ни как

Эээ не. Членосос Эдичка плоть это русскоговорящий харьковчанин, за которых вы тут распинаетесь. ))))

евреи космополиты, эдичка в Харькове просто наблатыкался хорошо, научился лошью по ушам ездить правильно, а потом укатил жить в другие края, а шо он вам плохого сделал и почему такой акцент шо он членосос, он не расплатился с вами за ****? Вот беда

Где и когда я сказала что плохо отношусь к мове? А ну расскажи мне :D

Навіть в цьому пості.
Стандартне *****ське коверкання "на мовє", "нєзалєжниє", "поцрєоти" і тп.
І обов'язково постав реготящий смайлик в кінці, так твій пост виглядає ніби жартома, ага.
Ти в житті також регочеш коли про війну говориш ?

Навіть в цьому пості.
Стандартне *****ське коверкання "на мовє", "нєзалєжниє", "поцрєоти" і тп.
І обов'язково постав реготящий смайлик в кінці, так твій пост виглядає ніби жартома, ага.
Ти в житті також регочеш коли про війну говориш ?

А мы тут войну обсуждали? Тема о войне? И почему тебя так задевает слово "мова"? С тобой явно шо-то не так чувак мания преследования как минимум :незрозумію:

А я соби прапор Евросоюза повесил и хочу еще эстонский прапор - это кошерно? Кстати, загуглите флаг Таллина - это правильный прапор викингов-русов: желтое солнце сверху, а глубокое синее море с низу, такой флаг и у рюриков был, а потом его перевернули зачем то

ба як, а ****ів що українську розумієш :D

не тильки розумию, а ще ее щиро кохаю, бо мова - это сказка и струмочек для души джерельнои воды, но вот кугутов, навязывающих ее через законы - не люблю и не считаю за людей, да и за тварын их не считаю, не хочу бидолашных тварынок унижать, ставя их на одну линию с рогулями

не тильки розумию, а ще ее щиро кохаю, бо мова - это сказка и струмочек для души джерельнои воды, но вот кугутов, навязывающих ее через законы - не люблю и не считаю за людей, да и за тварын их не считаю, не хочу бидолашных тварынок унижать, ставя их на одну линию с рогулями

так чому ти ******-****абол не зміг зрозуміти різницю між часом та годиною?

шановні, перекладіть будь ласка з рос. на українську слово "Эглет". бо в тлумачному словнику такого слова не знайшов, а деталь така є. До речі, ми всі його використовуєм.

Це звичайна калька з англійської, бо в руском ізикє нєт такова слова. Тому вони просто калькували собі.

Aglet (Эглет)
An aglet or aiglet is a small sheath, often made of plastic or metal, used on each end of a shoelace, a cord, or a drawstring. An aglet keeps the fibers of the lace or cord from unraveling; its firmness and narrow profile make it easier to hold and easier to feed through eyelets, lugs, or other lacing guides.

Назад
Зверху Знизу