Эээ не. Членосос Эдичка плоть это русскоговорящий харьковчанин, за которых вы тут распинаетесь. ))))еврейчик эдичка скориш в еврейском городе Харькове родился
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Эээ не. Членосос Эдичка плоть это русскоговорящий харьковчанин, за которых вы тут распинаетесь. ))))еврейчик эдичка скориш в еврейском городе Харькове родился
ждем, когда Аваков заговорит
І від таких, як ти почистимо, не хвилюйся.
Дай час.
Тобі в Австрії напевно не видно що у нас тут йде війна між Україною та російською федерацією.
Тому тобі так смішно.

Эээ не. Членосос Эдичка плоть это русскоговорящий харьковчанин, за которых вы тут распинаетесь. ))))
А у тебя шо снаряды рвутся под окнами![]()

А ти бажаєш, щоб вибухали?
*****ка?

даю вам час, сейчас засеку, на моих 11 40, время пошло

***ть
От я й кажу, російська мова та відношення до української - це чудовий маркер в наш час.

Где и когда я сказала что плохо отношусь к мове? А ну расскажи мне![]()
Навіть в цьому пості.
Стандартне *****ське коверкання "на мовє", "нєзалєжниє", "поцрєоти" і тп.
І обов'язково постав реготящий смайлик в кінці, так твій пост виглядає ніби жартома, ага.
Ти в житті також регочеш коли про війну говориш ?

А мы тут войну обсуждали? Тема о войне? И почему тебя так задевает слово "мова"? С тобой явно шо-то не так чувак мания преследования как минимум![]()

Аааа, так ти їбанута?
Тоді все стає на свої місця.

Йди *****![]()

ба як, а ****ів що українську розумієш![]()
Дитяча ***ня #самдурак?
Це все на що ти здатна?![]()

не тильки розумию, а ще ее щиро кохаю, бо мова - это сказка и струмочек для души джерельнои воды, но вот кугутов, навязывающих ее через законы - не люблю и не считаю за людей, да и за тварын их не считаю, не хочу бидолашных тварынок унижать, ставя их на одну линию с рогулями
Це звичайна калька з англійської, бо в руском ізикє нєт такова слова. Тому вони просто калькували собі.Эглет"