Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Секта свидетелей игр сборной Украины по футболу

• Автор теми Автор теми osvod
  • Дата створення Дата створення
Поле херня, а так все норм. Игра ебейшая

🇺🇦 Сергій Ребров прокоментував для Megogo нічию з Азербайджаном 🇦🇿

💬 «Поле було дуже важке, аби створювати моменти. Суперник зовсім інакше грав, не так, як з Ісландією. Зіграли дуже компактно, не давали жодних зон. Але це не виправдання. Ми повинні були більше навантажувати штрафний, більше створювати моментів. На жаль, не вийшло. Я дуже засмучений, що ми не виграли, що не створили достатньо моментів. Вболівальникам – терпіння, чекати наступної гри, ми все будемо робити для перемоги»

ФУТБОЛ УКРАЇНИ 🇺🇦

Поле херня, а так все норм. Игра ебейшая

🇺🇦 Сергій Ребров прокоментував для Megogo нічию з Азербайджаном 🇦🇿

💬 «Поле було дуже важке, аби створювати моменти. Суперник зовсім інакше грав, не так, як з Ісландією. Зіграли дуже компактно, не давали жодних зон. Але це не виправдання. Ми повинні були більше навантажувати штрафний, більше створювати моментів. На жаль, не вийшло. Я дуже засмучений, що ми не виграли, що не створили достатньо моментів. Вболівальникам – терпіння, чекати наступної гри, ми все будемо робити для перемоги»

ФУТБОЛ УКРАЇНИ 🇺🇦
Бла бла бла

А от нормально все сказано. Мені теж поле не сподобалось. А Серьога (Станіславович) Ребров це наш хлопак (пацан). Це ж "спорт". Змагальність-непередбачуваність.
Тепер або 2 перемоги над суперІсландією, або -- а от хай відовідає своїм .... обличчям.

Очередной "успех" нашей сборной под двухгодичным руководством Сергея Станиславовича.На матч 10октября с.г.фаворитом в БК идёт Исландия с кэфом на победу 2.45.Победа Украины 2,8.

Назад
Зверху Знизу