Ну, на данный момент этот вариант я не рассматриваю.Впереди-и странааа Болгааария, поозади река Дунааай!!! ©
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Ну, на данный момент этот вариант я не рассматриваю.Впереди-и странааа Болгааария, поозади река Дунааай!!! ©
как бы не упустить моментНу, на данный момент этот вариант я не рассматриваю.
підтримка ініціативиА чё значит слово "підтримка"?
діалекти різноманітять будь-яку мову, хоча визнаю що спілкування іноді трохи ускладнюєкорінне населення вживає багато діалектизмів
Я понимаю. Вы девушка, существо эмоциональное. Подобные агитки рассчитаны именно на таких как вы.
Повторяю еще раз. Мы поддержали инициативу львовских товарищей и решили тоже сегодня общаться на русском языке. То, что на русском мы общаемся здесь постоянно это чисто случайное совпадение, на которое не следует обращать внимание.
))
Хорошо. Может ли львовская интеллигенция проводить разъяснительную работу среди среднестатистических жителей Галичины по поводу языкового вопроса?
Может ли поддержать изменения в конституцию по вопросу второго государственного языка?
По вопросу федерализации и другим вопросам?
))
Хорошо. Может ли львовская интеллигенция проводить разъяснительную работу среди среднестатистических жителей Галичины по поводу языкового вопроса?
Может ли поддержать изменения в конституцию по вопросу второго государственного языка?
По вопросу федерализации и другим вопросам?
Це риторичне питання, або адресовано комусь конкретно на цьому форумі?
От в них і запитайте
Я таким як ти вуха відривав при зустрічі
Тут буває дзвониш до львівського офісу, очікуючи нагоди трохи попрактикувати свою українську а тобі відразу у відповідь "Здравствуйтє, чєм могу Вам помочь?"![]()
НЕ думаю , що тут є львів'яйни на цьому форумі. Не знаю. Щодо мовного питання середньостатистичний львів'янин відноситься менш емоційно, ніж середньостатистичний харків'янин. І є набагато важливіших тем для обговорення , ніж мовне. Якщо вас турбує саме це питання, чому б Вам самому не запитати???????????Вот тут львовян (если таковые есть), возможных представителей интеллигенции...я и спрашиваю.
А если возможно - озвучьте подобные вопросы на львовском форуме!![]()
Перестаньте розповсюджувати брехню про Львів. Із своїми співробітниками регулярно їздив до Львова та Рівного. Хто їхав зі мною вперше дуже переживали, через те, що не можуть як слід спілкуватися українською. Я їх заспокоїв тим, що пообіцяв, у Львові та Рівному буду спілкуватися виключно російською Подіяло. Через декілька годин перебування у Львові у моїх співробітників всі острахи пройшли.Хорошо. Может ли львовская интеллигенция проводить разъяснительную работу среди среднестатистических жителей Галичины по поводу языкового вопроса?
Тут на ХФ усім вже давно усім набридли усі федерасти. І це питання вже стільки разів перетирали. І завжди. усі переконувалися в тому, що федераліція Україні не потрібна. Задля цього треба будувати унітарну державу. А коли цей процес закінчиться, тоді можна говорити про федералізацію, якщо буде в цьому потреба.По вопросу федерализации и другим вопросам?
ТОму нам треба зосередитись на том у, що нас зближує, а не на тому , що нас роз'єднує. А мова - це діло десяте.
Ну шо? Еще один молодец. Заслуживаешь Львовских пирожков, возьми себе с полкиА я не звертаю уваги і усюди в Харкові розмовляю українською мовою. Про роботу не кажу, бо викладаю вже багато років інженерні дисципліни виключно українською мовою.![]()
Деякі. навіть, думали, що не знаю російської мови. Але була нагода продемонтрувати, що російською мовою володію пкраще деяких росіян.
Та не треба свистіти. У Львові навалом туристів із Європи. Через це, нам, українцям стало дуже дорого їздити до Львова.Львов заговорил по-русски, потому что кушать хочется. А туристы русскоязычные, жить захочешь не так раскорячишься.
Дякую. У мене своїх достатньо. А ось Вас, одразу видно, годують московськими недоїдками.возьми
Ви зі своїми пиріжками вже набридли. Чи то Вас в Болгарії голодом заморили. Якщо Вам байдуже доля України , йдіть книжку краще почитайтеНу шо? Еще один молодец. заслуживаешь польских пирожков, возьми себе с полки![]()
Такой взрослый, а такой наивный, как это мимимилоА ось Вас, одразу видно, годують московськими недоїдками.
А вы не читайте. И я еще раз повторяю, для особо одаренных - я живу в Харькове.Ви зі своїми пиріжками вже набридли. Чи то Вас в Болгарії голодом заморили. Якщо Вам байдуже доля України , йдіть книжку краще почитайте
И вы не читайте. И я еще раз повторяю, для особо одаренных - я живу в Харькове.