Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Та все кто работает, часто густо обедает в общепите, или через раз. Да и моемся после смены или тренировки в душе.
Поборовшие матрицу?conder сказав(ла):Та чё там мелочится можно как на Гагарина от кирова до мсякомбината бомжи спят на коллекторе укрывшись одеялом. У них проблем нет с жкх.
Субсидию получали?
Ну раз отключил, то иди с бумагой в кассу газовщиков, получай бабки. Раз дали на отмечание этого события, то нада пропить))переплата 340 с чем-то грн
иди с бумагой в кассу газовщиков, получай бабки
Я бы тоже заяву на возврат переплаты написал
може це та сума, яку вони записали як борг... за торік. людей примусили заплатити, може знову там в нєбєсах щось не зійшлось і цю переплату вирішили повернути взад?переплата 340 с чем-то грн
може це та сума, яку вони записали як борг... за торік.
Может они тем кто отключается бонусы какие начисляют?
отримали платіжку за газ. і сміх і гріх - об,єм спожитого газу 25, 705 за квітеньпо лічильнику. це при тому, що електродуховка і готую більшість у електроприборах.
це в нас на будинок лічильник навісили, і розкидують на всіх прописаних.Да уж, не смешно вообще. Практически норма на 2 человек с газовой колонкой
це в нас на будинок лічильник навісили, і розкидують на всіх прописаних.
в нас немає колонки, газова у нас тільки поверхня. духовка електро.
мені мабуть всі конфорки треба палити з ранку до вечора, щоб таку кількість нафігачити. так газ такий, що задушитись можна. вонь іноді неможлива просто. я не знаю, як люди гріються ним. скоріше вмерти можна, ніж нагрітись.
Partola не прогадал,что отрезался от газа.
отримали платіжку за газ. і сміх і гріх - об,єм спожитого газу 25, 705 за квітеньпо лічильнику. це при тому, що електродуховка і готую більшість у електроприборах.
Ну да, заплатили за всех самогонщиков и экономящих горячую воду в доме