Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Нема чого сперечатись, у мене трішки інших надбання. Одяг та взуття.ножі.годинникиБувають і інші речі. Якщо повернусь колись, буду спати в спальнику, зручно, тепло, нікуди не задуває, простинь не з'їджає... Навіть коли є звичайна ковдра - кидаю зверху спальник і сплю.
Ага, як то було на одному стязі:"***, снова мьі", це десь в роках14-15хотел сказать: братушкам божьей помощи.данунах..Кто, если не мьі?
Было, дронщики ругаются за превышение объема.сорян, если было..что мешает приматывать пустые баклаги от прозорой?) благо дело их как говна за баней
Долетело?Сьогодні полетіло, завтра дізнаємось дішло, чи ні.
Ліва так, права і не вилітіла досі.Долетело?
Велика парусність, дронщіки бузять.сорян, если было..что мешает приматывать пустые баклаги от прозорой?) благо дело их как говна за баней
Пейсендом прекрасно отправляю..@tabel, у тебя PayPal есть? Буржуи до твоих "банок" хрен достучаться. Проверено.
Я и WU могу, но палкой это делается бесплатно.Пейсендом прекрасно отправляю..![]()
А курс?..и потом.. де он там wu обналичівать бу..Я и WU могу, но палкой это делается бесплатно.