Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Сбор помощи для форумчанина tatbel, служащего в ЗСУ

• Автор теми Автор теми n*
  • Дата створення Дата створення
Бензин намагаюсь спакувати, той що кидали сьогодні вночі не вцілів.
Поколу буде щє шар піни.
Якщо є можливість, пляшки з бензином ззовні обкладіть порожніми, в ідеалі трохи більшими за розміром - вони кращій амортизатор, ніж просто піна.

Бпла заборонила, велика парусність, дрон сдуває, а може і опрокинути.

сорри, за пораду дилетанта, но может что-то такое попробовать
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
(они разных размеров, если что)

сорри, за пораду дилетанта, но может что-то такое попробовать
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
(они разных
За чий рахунок, як вмовити БПЛА їми користуватись?
Они мне скажут - иди нахрен, а если эта бойда в полете до сброса раскроется, мы борт потеряем? А на самом деле - им в падлу заниматься этой хренью, у них доставка еды это побочка между минированием и побочка не денег, а работы. В армии премий нет, тут только вычеты могут быть.

+
Тримайтеся хлопці.

Трішки поза темою. Але пригадав як ми розмістились в селище де була НП, навіть не НП в пункт прийому видачі. Блііііннн це цивілізація....

Трішки поза темою. Але пригадав як ми розмістились в селище де була НП, навіть не НП в пункт прийому видачі. Блііііннн це цивілізація....
В мене Н Пошта найближча у В Бурлуку, до нього 25 км, працює тільки на отримання, їхати більше години в суху погоду. Але позавчора цілий день був дощ, і я навіть з того оврагу не виїду де я свою Киа сховав.
Та і ссикотно своєю автівкою їздити, мені жінка голову відірве, якщо дірок в ній нароблять (це вона її купувала, моя зараз ремонтується), а скид на цивільну автівку був позавчора в моему тилу десь в 2-3 км від мене.

Останнє редагування:
В мене Н Пошта найближча у В Бурлуку, до нього 25 км, працює тільки на отримання, їхати більше години в суху погоду. Але позавчора цілий день був дощ, і я навіть з того оврагу не виїду де я свою Киа сховав.
Автівка, я так розумію, особиста?

понял.
с тем, чтобы сидеть шо-то на компе набирать - не сложилось?
Сложилось, меня временно (ХЗ на сколько) прикомандировали туда, где я сейчас нахожусь и должность мне поменяли (разумеется без моего согласия), по окончании выполнения боевой задачи - меня вернут обратно.
А ноут я спецом сюда не взял, что б задачами лишними не грузили, армия не выдала - идите нахрен.
Были случаи, когда я его с собой возил, спрятанным в машине и не доставал вообще😉

Та і ссикотно своєю автівкою їздити, мені жінка голову відірве, якщо дірок в ній нароблять (це вона її купувала, моя зараз ремонтується), а скид на цивільну автівку був позавчора в моему тилу десь в 2-3 км від мене.
Брате все розумію,тому і писав. Хотів донести думку що починаєшь цінувати прості речі, на приклад отримання пошти або посрати без броніка- на нормальному унітазі.

Брате все розумію,тому і писав. Хотів донести думку що починаєшь цінувати прості речі, на приклад отримання пошти або посрати без броніка- на нормальному унітазі.
Бувають і інші речі. Якщо повернусь колись, буду спати в спальнику, зручно, тепло, нікуди не задуває, простинь не з'їджає... Навіть коли є звичайна ковдра - кидаю зверху спальник і сплю.

+ удачі тобі,сусід:клас:

Відправив

Відправляю в польот. Справа то РЕБ на фото попав, бо кацапски дрони теж життя не дають. Вашими зусиллями додав до посилок і те, що армія не видає.

Вкладення

• IMG-20250806-WA0011.webp
    IMG-20250806-WA0011.webp
    1.6 MБ · Перегляди: 30
Назад
Зверху Знизу