Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Самогонный аппарат и всё что с ним связано

Все залежить від бажання.

Бродить три дні на хлібопекарських дріжджах.
Питання не в бажанні, якщо ми цим займаємося, а в фізично-технічних можливостях. В мене більш двох ферментерів за день зарядити не вдавалось - набрати 36л води, нагріти до кипіння, залити і зробити розрідження-оцукрення, ще й у паралелі з іншими справами. Бродить три дні - може мука, а крупа довше

Так у мене фільтр осмос комерційний до 50л/год і декілька каструль для нагріву води - можу в одній переганяти, а в другій одночасно гріти для запарювання, що і робив взагалі. Може пвк якийсь великий може ферментувати і одразу переганяти, але це коштує дорого і на нашому рівні майже промислово, та й з ним теж візня. Я не заперечую - є бажання і можливості виготовляти 95% ректіфікат з муки для мацерації виноградного жмиху - супер, кожному своє.

Останнє редагування:
Питання не в бажанні, якщо ми цим займаємося, а в фізично-технічних можливостях.
В бажанні справа.
Я стільки не вип'ю, скільки можу нагнати.
Навіть і близько.
Нема такого, щоб бракувало кількості.
Більше хвилює питання, куди то все подіти.

В бажанні справа.
Я стільки не вип'ю, скільки можу нагнати.
Навіть і близько.
Нема такого, щоб бракувало кількості.
Більше хвилює питання, куди то все подіти.
Цілком підтримую, бо це передусім хобі ) я в бочках витримую ще. Але я періодично нагадую собі - хобі не повинно бути якимсь обтяженням, хоча в силу технологічних обставин бувають напряги

у меня никогда 3 дня не получалось, особенно по красной. И дело не в дрожжах, а то что происходит процесс доосахаривания
Да, не быстро бродит зерно. Хотя мне спец по дрожжам говорила - дня 4 и должно быть готово. Как начинает осветляться - можно делать. Но такого ни разу не было, да и чего его дергать, когда бродит

Паны коллеги-комбинаторы, я с вами!
images.jpeg

Останнє редагування:
1698084881967.png

А в этой теме не наебут?! :)

При двух таких почтенных лицах грех было третьего, не менее уважаемого, обидеть :)

Ребенок надумала замуж выходить. По вайберу гнал сырец:D, на спирт вырвался пару раз. Разбавил, засыпал разными травками.
Короче, на праздничном застолье краснеть не прийдется

По Вайберу сырец - без равных! Вот что значит - крепкий и надёжный тыл! Ты писал раньше о подготовке для сырца к твоему приезду :клас: я сейчас погряз весь в чачу - привалило щастя приличное

Назад
Зверху Знизу