Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Ну як ... Цеж у радянські часи робили надійні як холодильник домбас )))))))Мене дивує, як вся та іржава хрінь у них там на кожному кутку запускається з пів оберта. В крайньому випадку просто підкинь запобіжник на 500 А
Хрін з ним з тим обладнанням. Лінії електропередач і сама електрика з якої такої дупи в мегаватах береться?Ну як ... Цеж у радянські часи робили надійні як холодильник домбас )))))))
Ну тут не можу нічого сказати так виходить що там все не має працювати бо все кинуто та природа вже взяла верх ... Та таке враження що все працювало так ремонтувалося ))))))Хрін з ним з тим обладнанням. Лінії електропередач і сама електрика з якої такої дупи в мегаватах береться?
Уявіть собі об'єкт Дзеркало - тупо прохідний двір. Кругом кабелі, драгметали в платах, просто гарненьке і його можна спиздити. Тут приходить якійсь Євген і вмикає установку на повну потужність. А там як ніяк дім двох витворів місцевої природи, це химера та контролер. А миші, пацюки, вони в діючих силових установках гризуть кабель.
Озерський - Треба запустити Дзеркало
Скіф - как два пальца
Контролер - бригада ДТЕК та прораб БудСпецХуйСтрой під моїм контролем
... режисер
4 рази проходив з самого початку? У мене три рази повне проходження, а один раз завантажив попереднє збереження та зробив інший вибір в ключовому місці.Я пройшов всі 4 концовки.
Як що чесно то я 2 рази с самого початку. А так дійсно, не буду спойлерети, завантажував там де треба та змінював події4 рази проходив з самого початку? У мене три рази повне проходження, а один раз завантажив попереднє збереження та зробив інший вибір в ключовому місці.