Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

S.T.A.L.K.E.R. 2

• Автор теми Автор теми WANTEDX_UA
  • Дата створення Дата створення
Враження проходу за ВАРТУ таке собі але треба було це зробити.
20250728192945_1.webp
20250728192636_1.webp
20250727165838_1.webp
20250727165903_1.webp
20250727165931_1.webp
20250727170009_1.webp
20250727170017_1.webp

Мене дивує, як вся та іржава хрінь у них там на кожному кутку запускається з пів оберта. В крайньому випадку просто підкинь запобіжник на 500 А

Мене дивує, як вся та іржава хрінь у них там на кожному кутку запускається з пів оберта. В крайньому випадку просто підкинь запобіжник на 500 А
Ну як ... Цеж у радянські часи робили надійні як холодильник домбас )))))))

Ну як ... Цеж у радянські часи робили надійні як холодильник домбас )))))))
Хрін з ним з тим обладнанням. Лінії електропередач і сама електрика з якої такої дупи в мегаватах береться? :D

Уявіть собі об'єкт Дзеркало - тупо прохідний двір. Кругом кабелі, драгметали в платах, просто гарненьке і його можна спиздити. Тут приходить якійсь Євген і вмикає установку на повну потужність. А там як ніяк дім двох витворів місцевої природи, це химера та контролер. А миші, пацюки, вони в діючих силових установках гризуть кабель.

Озерський - Треба запустити Дзеркало
Скіф - как два пальца
Контролер - бригада ДТЕК та прораб БудСпецХуйСтрой під моїм контролем
... режисер

Останнє редагування:
Хрін з ним з тим обладнанням. Лінії електропередач і сама електрика з якої такої дупи в мегаватах береться? :D

Уявіть собі об'єкт Дзеркало - тупо прохідний двір. Кругом кабелі, драгметали в платах, просто гарненьке і його можна спиздити. Тут приходить якійсь Євген і вмикає установку на повну потужність. А там як ніяк дім двох витворів місцевої природи, це химера та контролер. А миші, пацюки, вони в діючих силових установках гризуть кабель.

Озерський - Треба запустити Дзеркало
Скіф - как два пальца
Контролер - бригада ДТЕК та прораб БудСпецХуйСтрой під моїм контролем
... режисер
Ну тут не можу нічого сказати так виходить що там все не має працювати бо все кинуто та природа вже взяла верх ... Та таке враження що все працювало так ремонтувалося ))))))

Короче прошел, зачистив всю карту почти за 7 суток реального времени. У игры по большому счету ровно две проблемы, но капитальные. Первая - масштаб ненужный, ****огично фолауту 4, на 2-3 интересные локации, приходится десяток мусорных, где просто лутаешься-стреляешься. Если б игру в несколько раз ужать, был бы куда более концентрированный экспириенс и делалось и тестилось это все куда быстрее бы. Вторая - ублюдочная система спауна врагов. При чем что до патча 1.5, что после. 200-метровая сфера, в которой у тебя за спиной среди чистого поля спаунился отряд врагов - вообще дно. Сейчас поменяли на фиксированные спауны, но делалось это явно впопыхах. По хорошему надо было сразу послать *** байки про чудеса а-лайфа и просто адекватно расставить ручками врагов по карте. Местами это и так было и в таких местах игра работает как надо. Можно также сдобрить это дело патрулями в районе лагерей группировок и гнезд мутантов, а если добавить к этому зачистку гнезд-лагерей, влияющую на их частоту и/или войну группировок - было бы идеально.

На 3 та 4 квартал випустили дорожню карту. Обіцяють оновлення рушія.

Патч 1.5.3. надійшов. Налітай

Що там про DLC нічого не чути?

Одна граната вирішує складні питання, а ще дві ставлять жирну крапку у справі
Знімок екрана (2).webp

Колекція артефактів. Не продаю зовсім.
З економікою в грі все складно.
Знімок екрана (4).webp

Аще такий цікавий момент. В грі всі з планшетами тепер, але Темний, коли потрапили до Стрільця мав при собі старий PDA. ще екран світиться постійно.

Вчора завис на Хімзаводі, після того як Коршунов дав по пиці і посадив в клітку.

Щось глюкнуло в грі і коли я йшов забирати свої речі на мене ніхто не звертав уваги, одного в упор ножем прикінчив. Забрав свої речі, збирався тікати з Хімзаводу в сторону Ростка, але хлопчики з Варти трохи проснулися і почали стріляти, а саме головне спамитися пачками по 10, а то і більше. Пару вдало кинутих гранат і я вирішую дати бій. Перепахав рази три той завод, весь облазив де хотів або міг зайти. Торговець там поряд сидить у приміщенні трансформаторної, я йому все і носив, рази чотири, всю дрібноту визбирав типу батонів, набоїв 9 мм. Я там до темна пилососив та в боях був. Але коли вирішив вже тікати неподалік від мене почав десант з повітря з"являтися, тупо пачками спамитися і гатити в 10 стволів, потім позаду мене. Було місиво таке, що капець. Витратив весь БК, 300 + бронебійних до Дніпра (одиночними), 100+ бронебійних для АПБС, вже бронебійний для Сайги закінчувався, бинти збирав по тілам. Це був капець. Вартівських псів перебив неймовірну кількіть, навіть якісь найманці трапилися біля воріт

Закінчив гру 3й раз, це раз за Шрама. Вже так сильно в Прип'яті не гуляв. Кінцівка скажена як і Шрам, але перед тим як він ліг в капсулу мені здалося, що це та сама кінцівка - істинна. Багато балачок про причини виникнення Зони і всіляке різне, Ісус-Ріхтер водив мене по воді Мертвої долини.
Знімок екрана (11).webp

А тепер трохи різного

Відсилання до Валлі
Знімок екрана (10).webp

Битва зомбованих та снорків. Була жорстока. Я зверху направляв всіх гранатами
Знімок екрана (9).webp

У цього безкоштовного месії не підключений кінескоп, в принципі вони всі на магії Зони працюють. Треба вірити, як каже гуру
Знімок екрана (16).webp

А це винагорода за довірливість. Коршунов казав про цю здатність ГГ
Знімок екрана (18).webp Знімок екрана (19).webp

Я пройшов всі 4 концовки. На даний момент бігаю в нижче скрін.
1757394671608.webp

Як що чесно Тіні Чорнобиля пробіг. Багів куча у Чистому Небі менш але теж є. Так носталгірую та чекаю на DLC

Моя улюблена була Чисте небо.
Пам'ятаю їх рушій на самому цікавому місці просто крашив гру

Не зважаючи на всі глюки, я її пройшов 8 разів ЗГОДЕН на всі 100 процентів. Хадов посадив на іглу а Честе Небо просто добив я його чикав ... Та купив ліцензію ... На даний момент кайфую знову !!!

Я пройшов всі 4 концовки.
4 рази проходив з самого початку? У мене три рази повне проходження, а один раз завантажив попереднє збереження та зробив інший вибір в ключовому місці.

4 рази проходив з самого початку? У мене три рази повне проходження, а один раз завантажив попереднє збереження та зробив інший вибір в ключовому місці.
Як що чесно то я 2 рази с самого початку. А так дійсно, не буду спойлерети, завантажував там де треба та змінював події

Назад
Зверху Знизу