Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

S.T.A.L.K.E.R. 2

🔴 21:08 Повітряна тривога в Харківський районСлідкуйте за подальшими повідомленнями.#Харківський_район
  • 🔴 21:08 Повітряна тривога в Харківський районСлідкуйте за подальшими повідомленнями.#Харківський_район

• 🔴 21:08 Повітряна тривога в Харківський районСлідкуйте за подальшими повідомленнями.#Харківський_район
Відкотився назад до вибору за кого, це коли треба вирішити питання з Каймановим. Хочу за Скіфа пройти. За Варту мені сподобалось. Коршунов реально самий адекватний тіп у всьому кодлі
Вибір за Скіфа це коли ти сідаєш у капсулу та бачиш там Бродячу. Потім приходить Шрам ти його посилаєш та ідеш до Стрілка а потім як підеш до Доктора то його треба не вбивати це Скіф вб'єш це Стрелок

Вибір за Скіфа це коли ти сідаєш у капсулу та бачиш там Бродячу. Потім приходить Шрам ти його посилаєш та ідеш до Стрілка а потім як підеш до Доктора то його треба не вбивати це Скіф вб'єш це Стрелок
Останній вибір коли за Стрільця вже сюжет повернув, це Доктор. Вбити доктора - Стрілець в капсулі, не вбити - Скіф в капсулі. На Орбіті де використовується сигнатура Бродяги буде вибір за Шрама чи ні. Тих сохранок у мене немає, автосохранки обмежені по кількості. Є ручні збереження, але там ще на Ростку Шраму принести випромінювач. Хочу за Шрама пройти, чисто через локації, але дуже далеко

Попробовал вчера, хватает )

У меня много работы, и я сейчас не буду играть. Дособирал систему просто, по свободе через недельки 3 начну :) как раз ещё патчей подвыкатят.

Screenshot_20250329_105203_Gallery.png

Останнє редагування:
Третій раз почав! Плювати на роботу, коли є Сталкер :D

Вже на Дикому острові. Хочу повністю за Іскру/Шрама пройти, а ще на цей раз взаглі не особо домагаю іншим, можу і мочканути )) Бандюків в розхід без вагань

У меня много работы, и я сейчас не буду играть. Дособирал систему просто, по свободе через недельки 3 начну :) как раз ещё патчей подвыкатят.

Screenshot_20250329_105203_Gallery.png
Як же ці роз'єми уйобіщно виглядають

+ сама карта огромная.

Прийму в дар любу огромную 5080 з самими уйобіщними роз'ємами! :D

20250331192911_1.jpg
20250330163643_1.jpg
20250330165513_1.jpg
20250331183940_1.jpg
20250331190607_1.jpg
20250331211110_1.jpg
20250331211121_1.jpg
20250326223459_1.jpg

Спробував Сталкер Гамма, не зайшло + гемор із запуском і важить як цей

Прийму в дар любу огромную 5080 з самими уйобіщними роз'ємами! :D
Для неї потрібен бп, матреринка, проц, оперативка, корпус, охолодження корпусу .... там ще на її ціну супутньої фігні докупити треба

Для неї потрібен бп, матреринка, проц, оперативка, корпус, охолодження корпусу .... там ще на її ціну супутньої фігні докупити треба
Вмовив, відмовляюся від подарунка :D
Мені вона, відверто кажучи, не потрібна. Моя стеля це RX 6700 XT або RX 6800. У мене період ігрової імпотенції, не стоїть + є плойка 5, яка теж лежіть без діла. Останнє що запускав це Бладборн і Снайпер Еліт VR, а це игрі явно не під такі потужності

Вмовив, відмовляюся від подарунка :D
Мені вона, відверто кажучи, не потрібна. Моя стеля це RX 6700 XT або RX 6800. У мене період ігрової імпотенції, не стоїть + є плойка 5, яка теж лежіть без діла. Останнє що запускав це Бладборн і Снайпер Еліт VR, а це игрі явно не під такі потужності
От я дивлюсь, що на аліку проци в два рази дешевші ніж у нас і дуже хоцца поміняти мій. А потім порахував, що проц замінити, дошку, оперативку, охолодження і ще б/ж можна раз така п'янка... в щось вже не дуже хоцца

От я дивлюсь, що на аліку проци в два рази дешевші ніж у нас і дуже хоцца поміняти мій. А потім порахував, що проц замінити, дошку, оперативку, охолодження і ще б/ж можна раз така п'янка... в щось вже не дуже хоцца
Під Сталкер прийшлося замінити проц, а за ним дошку і ОЗУ. БЖ в мене зламався ще рік тому, взяв більш менш на наступні 10 років. Відео також замінив рік тому.
Дошка, проц, 32 гб ОЗУ, охолодження = 10000

Назад
Зверху Знизу