Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

S.T.A.L.K.E.R. 2

• Автор теми Автор теми WANTEDX_UA
  • Дата створення Дата створення
Не сперечатимусь, але пістолет Скіфа проти бюрерів маст хев - вони ніколи його не вибивають з рук.
Трохи ловкості рук, підловити момент, коли воно без захисту і прямо в голову бронебійним на зближенні. Можна парою гранат підрехтувати спочатку.

Трохи ловкості рук, підловити момент, коли воно без захисту і прямо в голову бронебійним на зближенні. Можна парою гранат підрехтувати спочатку.
Зблизитися далеко не завжди вдається, якщо ця ***** бере під контроль якусь зброю. Або якщо їх двоє.
А гранати я зазвичай продаю - надаю перевагу стрілкотні. В інвентарі якщо і є якась, то з поточного лута.

Зблизитися далеко не завжди вдається, якщо ця ***** бере під контроль якусь зброю. Або якщо їх двоє.
А гранати я зазвичай продаю - надаю перевагу стрілкотні. В інвентарі якщо і є якась, то з поточного лута.
Гранати не продаю, ношу із собою 20+, якщо натовп недругів вирішить мене затиснути, то я закидую їх. Корисно також при неочікуваному нападі. Приклад, на Заліссі, коли бармен дає завдання Гриші Валяна, то на підході просто кинути гранату в той натовп блатних та рєзвих. Вистачає однієї.
З другим проходженням гри БК складаю в скриню, продаю тільки те, що не використовую взагалі - всілякі настильні, експансивні, звичайна картеч.
Артефакти не продаю і не віддаю баригам, теж складаю. В них взагалі потребі ніякої, тобто в продажу. На стволах, бинтах, амуніції та БК можна піднімати добре.

Цікавий факт, зброю та інший вміст кишень можна обчистити, а костюмчик якось не знімається ніяк. Абідно.

БК складаю в скриню, продаю тільки те, що не використовую взагалі - всілякі настильні, експансивні, звичайна картеч.
Я використовую тільки 4 калібри: 9х18, 5.45, 12"/70 і 7.62х54
Частіше - бронебійні, рідше - звичайні.
Тому решту зоопарку продаю.

На стволах, бинтах, амуніції та БК можна піднімати добре
Угу. Тільки в Прип'яті - там жирні "жовті" стволи випадають часто, і по ничках багато коштовного добра є. Набираюсь навіть з Дивною водою до повного перегрузу, ледве пхну здавати на ДК.
На решті локацій журба. Принаймні, до НДІЧАЗу.

Останнє редагування:
Усім привіт Сталкери а хто на затоні сюда попав, та як це зробити
1745655129244.webp

Пройшов за Варту (чи Скіфа?). 101 година.
Ігріще - ахуїтєльне!!
Коршунова жаль...
Stalker2-Win64-Shipping_2025_05_09_23_26_55_889.webp

Десь там патч 1.4 на підході

Не те шоб я був фанатом подібного, але нахрюкують, що це буде безкоштовно, тож най буде

Награвся я все це ще у далекому 2009-2010. Якщо стареньку бабульку нафарбувати сучасною косметикою, вона не стане молодою та вродливою. Тим більш модери вже давно все показали.

Що до ремастера, напевно буде цікаво побігати ... Цікаво чи вони поміняють щось глобально На роботі гляну трейлери. На даний момент йду за ВАРТУ 4 проходження. Хочу сказати якщо йти с початку за ВАРТУ багато у сюжеті цікавих квестів

Буде смішно, коли всруться на релізі з купою багів та низькою продуктивністю. Особливо з потужним залізом, буду реально іржати.

Патч 1.4 вчора довго ставился
20250516001538_1.webp

Щось там трохи про ДЛЦ говорять. Лиманськ, Залізний ліс і навіть ЧАЕС

Так кажуть що ще буди якийсь Темний кордон, поступово інформація попадає в інтернет

Якесь оновлення на 4гб прилетіло

Назад
Зверху Знизу