Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

S.T.A.L.K.E.R. 2

🟢 18:35 Відбій тривоги в м. Харків та Харківська територіальна громада.Слідкуйте за подальшими повідомленнями.#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
  • 🟢 18:35 Відбій тривоги в м. Харків та Харківська територіальна громада.Слідкуйте за подальшими повідомленнями.#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
Проблема в тому, що може просідати fps і починається пиздець. А ще, чи то в мене така броня, чи то в хлопців бронебійні, але вони дуже влучні. Мені ці краплі місячних на екрані вже настопизділи, він поки намотає той бинт.

Пора відеокарту міняти

• 🟢 18:35 Відбій тривоги в м. Харків та Харківська територіальна громада.Слідкуйте за подальшими повідомленнями.#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Здолав Фауста. Патч останній покращив ситуацію наче. Треба свою 5600 xt міняти на 6700 xt. Явна нехватка пам'яті

Можеш розслабити булки, у мене на 4070 теж нехватка пам'яті
Нє не можу :D у мене 6 гб, а хочу 12. Взагалі 12 гб VRAM це норма на сьогодні, як 32 гб ОЗУ

Бля, якби не цей Сталкер, то я б і не парився. А ще краще, щоб він на PS5 вийшов, але пишуть, що не буде

Безхозний випалювач мізків. Стоїть собі
Знімок екрана (12).png

Можеш розслабити булки
Коротше кажучи, розслабив. Зажав бабки на карточку заради однієї гри.
Гра для мене трохи суперечлива. Але все в на стилі, як і раніше.

Якось я вирішив перепроййти 15й раз ТЧ. Воно мені здалося той крайній раз неймовірно тупорилим кіном.

Що мовчите? З Новим Роком чи що?
Розумію, що адін хуй, але я наполягаю.

Всім превіт Сталкери! Після Наково дослідного пішов по квестам там після походу на базу бившего Моноліту е завдання поговорити з професором Лодочкою пішов на мітку там його нема , але знайшов на старому місті ... Що робити квест обов'язковий ... Фото додаю )))))
20250104220453_1.jpg
20250104220834_1.jpg

Щось не пригадую цей момент. Хоч я трохи закинув проходження. Напрягати стало однобоке ходіння через всю зону туди сюди

Напрягати це м'яко сказано. Бомбити починає від сюжету та катсцен. ГГ як наче має благословення від Господа Бога та Зони. Стрілець замочив напарника головного героя і почав теревені з головним героєм. Спочатку гри тобі розказують, що довіряти в Зоні неможна нікому, але потім повертаються спиною до незнайомця, який повбивав купу мутантів. найманців і так скрізь. Що там за очі такі красиві у Скіфа
Мене таке кіно обурює у 2024 році, гру розробляли хуй зна скіки часу, почали 2010 якщо так прикинути та пригадати. Нахуй робити це кіно йобане?

Не звертайте уваги.

Останнє редагування:
та ні вірно дратує много чого . Квести які не посвічуються або там нікого нема нички в які не залізеш .... Мутанти яких не вб'єш ... Було таки вийшов на Химеру на допомогу прийшли Сталкери так вона переваляла фактично всіх а потім "приїхали" кровососи та кабани та добили всіх

Доречи знайшов вихід з моєї ситуації ... треба було вийти у нужному місці ))))))

Завершив я почате в 2007 році
Знімок екрана (17).png

А от і очі Скіфа, зрозуміло, чого йому всі все довіряють. Очі пупа Землі
Знімок екрана (22).png

Завершив кампанію. Коли попав в Мертву долину, то в мене він перестав помирати за будь яких умов. І так аж до самого закінчення гри.

Що можна сказати про гру. Дуже розтягнуто та затягнуто, в Прип'яті мені вже було не цікаво, пробігав від точки до точки. Цей Ріхтер всюдисущий теж дістав.
Він зловив електромагнітну кулю особисто від мене
Персонаж цікавий, але його забагато в ключових моментах, з’являється так, ніби чекав за рогом. Не можна постійно експлуатувати навіть добре прописаного героя.

Найкращий персонаж – полковник Варти. Чіткий, послідовний, моє шанування. Стрілець явно збожеволів, Шрам ще гірший, Доктор зі своїми «привітами». Тільки військові адекватні в усій Зоні.

Далін – чмоня, Агата – якась таємнича хуйня, можна було б менше пафосу.

Геймплей типовий: тебе всі відправляють працювати, а самі чекають. Транспорту немає, доводиться шурувати запакованим під Геркулесом до найближчого бариги. Іноді жаба душить дешево віддавати, тому йдеш маленькими кроками 2,2 км і молишся, щоб перестрілка залишилася збоку. Можна було б додати захоплення форпостів: вибрав угруповання і проводиш "мирну" чи "демократичну" експансію. Але подібне було і дуже дратувало коли ти на завданні, а тебе просять допомогти відьбити точку

Зброї багато, але швидкий знос дратує. Улюблені стволи – Сайга та АК74 з підствольником. Проте АК стає неефективним у великій Зоні, тому замінив його на Kharod. Пістолети пробував різні, зупинився на пістолеті Скіфа.

З артефактами проблема: вони просто непотрібні. Продав штук 7, у скриню накопичив цілу купу. Для захисту поставив 4 штуки і так всю гру проходив. Завдання у Сидоровича з арфою – повний абсурд, арфа дорожча за його плату.

Зона гарна, велика, карта здалася збалансованою, а графіка просто неймовірна, все таки UE5 їй личить . Можна було б додати більше провідників у ключові точки. Багато знайомих місць. Було приємно походити по базі Чистого неба та болотам – моя улюблена частина саме Чисте небо. Нова локація – Дуга – шикарна. Зона майже ідеальна вийшла

Останнє редагування:
та ні вірно дратує много чого . Квести які не посвічуються або там нікого нема нички в які не залізеш .... Мутанти яких не вб'єш ... Було таки вийшов на Химеру на допомогу прийшли Сталкери так вона переваляла фактично всіх а потім "приїхали" кровососи та кабани та добили всіх
Онови до останнього патчу. Таких явних глюків із завданнями було небагато. Просто попередні збереження вибираєш

А в мене інший трабл: не можу отак кинути зброю валятись, все треба барахольнику відтягнути! А після НДІЧАЗу постійно бродять натовпи в екіках з кулеметами, ото штук п'ять їх схопив і тулиш до найближчої скрині! іки розвантажився - черговий натовп зустрів, знов до скрині... Вже пів ляма наторгував, зброя прокачана, костюм краще не знаходив, тіки на ремонт витрачаю. По зброї - дуже довго ходив з "крекером" і "Попадосом", потім крекера змінив на сайгу і Мк1 з 8х прицілом. Пістоль а-ля "стєчкін". Ще "Дніпро" під 7,62х39 сподобався.

Останнє редагування:
Мені б ваші проблеми:кручусь:
1736157466042.png

дуже довго ходив з "крекером"
Той що з вершини Терикону з рюкзака? Нестора наче. Дробовики ефетивні коли перезаряджаються швидко)) А то трапився жирний Ram-2 аж на 14 набоїв. Так він його перезаряджає цілу вічність

Той що з вершини Терикону з рюкзака? Нестора наче. Дробовики ефетивні коли перезаряджаються швидко)) А то трапився жирний Ram-2 аж на 14 набоїв. Так він його перезаряджає цілу вічність
Ну да, такий самий, тіки я свій отримав з першого ж бандюка на звалищі, а апгрейд на магазин знайшов на хімзаводі трохи пізніше. А ще пізніше в ничку Нестрора потрапив. Рам-2 теж знаходив, якось він стріляє дуже нестабільно. 14 патронів його досить надовго вистачає, по перезарядці тот ти із СПАСа чи як його там не стріляв мабуть... 8 набоїв, вистрілює їх в секунду, а потім поки його напхаєш!

Я тут закінчив
1736447199025.png

Можна буде в Сталкер повернутись:кручусь:

Назад
Зверху Знизу