- 🔴 10:47 Повітряна тривога в Харків.обл.
моди на нексусімоды откуда хорошие брать?
хочется побольше светового дня и отсутствие ограничения по весу рюкзака
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
моди на нексусімоды откуда хорошие брать?
хочется побольше светового дня и отсутствие ограничения по весу рюкзака
Можливо, вони колись дороблять а-лайф і цього не будеПопсові кровососи заїбали! Сцуко, в кожну бочку затичка, капєц... Залутав сховок із енергетиком і батонами - ось тобі порція кровососів, вбивай.
А те, що друга почвара в грі, яку ти зустрічаєш, це кровосос, це норм? І взагалі, скіки їх зустрічав жоден кров не сосав, як у "Зові Прип'ятті" було.Контролер на Кордоні!!! Де ви таке бачили??? Там до виходу із Зони 200 м
з мутантами все дуже поганоА те, що друга почвара в грі, яку ти зустрічаєш, це кровосос, це норм? І взагалі, скіки їх зустрічав жоден кров не сосав, як у "Зові Прип'ятті" було.
Ну, не те, щоб дуже погано, а гірше, ніж було у попередній грі, "Зові Прип'яті". Із ботами там можна було взаємодіяти, попросити провести кудись, або якісь деталі ЛОРу могли пояснити. Лутали вбитик знов таки. Ну і спробував би я там на очах всього бара забрати КПК бармена, ога!з мутантами все дуже погано
Я все продав і мені ледь хватило, щоб на останню частину піти в екзачі. Грошей і так мало, а ти їхще зрізати пропонуєшБула б моя воля, то спавн набоїв на АК знизив би рази в три, хавки і аптечок меньше б зробити можна разів в десять, заїбався продавати їх. Буде такий мод обов'язково встановлю. Ну і квести щось часто зависають, наприклад, виконав у Гери один квест, повернувся, він нагороду видав, все норм, але квест так і зависає на стадії "поговорити з Герой". І все, більше нічого в нього не візьмеш. Арена після 4 раунда стала недоступна.
Ти піратку граєш чи ліцензію?А я пропалив крісло і до наступного патчу заб'ю на сталкера, всі артефакти почали під текстурами десь спавниться, бісить.
Звісно ліцензія, я занадто лінивий, щоб морочитись з піратками.Ти піратку граєш чи ліцензію?
Якщо є дробовик, то так, таке собі.Знайшов печеру зі Снорками, не такі вони й страшні.
Генератор кадрів жере пам'ять,коли вона закінчується йде різке падіння фпс. Тут тільки чекати на патчіМене затрахало різке падіння FPS до 30 будь де. Грав норм, все йшло і різко залагало. Якщо перезавтажити гру, все знову працює. Бувають лаги просто жесть.