Допомагаємо ЗСУ!

S.T.A.L.K.E.R. 2

🔴 10:47 Повітряна тривога в Харків.обл.
  • 🔴 10:47 Повітряна тривога в Харків.обл.
Попсові кровососи заїбали! Сцуко, в кожну бочку затичка, капєц... Залутав сховок із енергетиком і батонами - ось тобі порція кровососів, вбивай.
Можливо, вони колись дороблять а-лайф і цього не буде

Контролер на Кордоні!!! Де ви таке бачили??? Там до виходу із Зони 200 м
А те, що друга почвара в грі, яку ти зустрічаєш, це кровосос, це норм? :) І взагалі, скіки їх зустрічав жоден кров не сосав, як у "Зові Прип'ятті" було.

Була б моя воля, то спавн набоїв на АК знизив би рази в три, хавки і аптечок меньше б зробити можна разів в десять, заїбався продавати їх. Буде такий мод обов'язково встановлю. Ну і квести щось часто зависають, наприклад, виконав у Гери один квест, повернувся, він нагороду видав, все норм, але квест так і зависає на стадії "поговорити з Герой". І все, більше нічого в нього не візьмеш. Арена після 4 раунда стала недоступна.

з мутантами все дуже погано
Ну, не те, щоб дуже погано, а гірше, ніж було у попередній грі, "Зові Прип'яті". Із ботами там можна було взаємодіяти, попросити провести кудись, або якісь деталі ЛОРу могли пояснити. Лутали вбитик знов таки. Ну і спробував би я там на очах всього бара забрати КПК бармена, ога!

Була б моя воля, то спавн набоїв на АК знизив би рази в три, хавки і аптечок меньше б зробити можна разів в десять, заїбався продавати їх. Буде такий мод обов'язково встановлю. Ну і квести щось часто зависають, наприклад, виконав у Гери один квест, повернувся, він нагороду видав, все норм, але квест так і зависає на стадії "поговорити з Герой". І все, більше нічого в нього не візьмеш. Арена після 4 раунда стала недоступна.
Я все продав і мені ледь хватило, щоб на останню частину піти в екзачі. Грошей і так мало, а ти їхще зрізати пропонуєш

Ні, я поки патрони не продаю, складаю все, що не використовую в скриню. В екзачі почав ходити, як апнув костюм "еколог" на захист від радіації і зміг через "Рудий Ліс" пройти без проблем, ну і почав всі сховки лутать що на шляху траплялись. Халяви дуже багато в грі. Артефакти перестав продавати, бо ось тіки продав "гребінь", то одразу Гарпія запропонувала за нього 30к, ось. сподіваюсь шо ще трапиться. Та ж хєрня з "кубіком Рубіка", продав шткуки 3 а тут на нього квест і все. більше не трапляється!

Артефакти не продаю, ношу стволи цілі, продукти, бинти, патрони.

До краю карти добіг, по праву сторну вдоль берега там де туман. Тупо бескінечний ліс, а потім текстури пропадають і якщо стрибнути, то смерть. Знайшов закритий в'їзд в тонель з написом ТУЗЛА. Ті високі стіни з КПП перед Зоною, то фигня, можна просто обійти.

А я пропалив крісло і до наступного патчу заб'ю на сталкера, всі артефакти почали під текстурами десь спавниться, бісить.

Кіт Баюн оце гівно так гівно. Мало того що натравлює на тебе все що тільки рухається так ще присипляє

Вкладення

• 20241208205906_1.jpg
    20241208205906_1.jpg
    658.7 КБ · Перегляди: 7
  • 20241208210427_1.jpg
    20241208210427_1.jpg
    837.2 КБ · Перегляди: 8
Понавидумували!

Знайшов печеру зі Снорками, не такі вони й страшні.

Повертайся з хабарчиком

1734015937653.png
Ну нарешті...

Мене затрахало різке падіння FPS до 30 будь де. Грав норм, все йшло і різко залагало. Якщо перезавтажити гру, все знову працює. Бувають лаги просто жесть.

Мене затрахало різке падіння FPS до 30 будь де. Грав норм, все йшло і різко залагало. Якщо перезавтажити гру, все знову працює. Бувають лаги просто жесть.
Генератор кадрів жере пам'ять,коли вона закінчується йде різке падіння фпс. Тут тільки чекати на патчі

Назад
Зверху Знизу