Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
ни чЁ не понял...... о каких ФЛ-Пшниках идет речь в данной теме?!?!?!
я наверно "читать" не умею!!!
возможно Я ошибаюсь, НО:
1) Закон называется "Про сімейне ПІДПРИЄМСТВО", а не "предпринимателей".... Закон об СЕМЕЙНОМ, да еще о ПРЕДПРИЯТИИ!!! это две большие разницы!!!
2) Статья 21 пункт 9 читайте ВНИМАТЕЛЬНО:
".......застосовується з урахуванням(!!!!) таких особливостей:........"
Здесь на форуме МНОГО Образованых Людей.... ОБЬЯСНИТЕ ГДЕЕЕЕ Я НЕ ПРАВ?!?!?!?!
В продолжении п.9 Сатьи 21 естьпродолжении:
"....Спрощена система оподаткування обліку та звітності суб’єктів малого підприємництва НЕ ПОШИРЮЭТЬСЯ НА:...."
НА МОЙ ВЗГЛЯД ФЛ-П, могут спать спокойно!!! (мое субъективное мнение!!!)
"....Спрощена система оподаткування обліку та звітності суб’єктів малого підприємництва НЕ ПОШИРЮЭТЬСЯ НА:...."
фізичних осіб — підприємців, які провадять: аудиторську, рекламну, бухгалтерську, адвокатську діяльність; діяльність у сфері права, інжинірингу; діяльність з консультування з питань комерційної діяльності та управління; допоміжну діяльність у сфері державного управління; посередницькі послуги з купівлі, продажу, оренди та оцінювання нерухомого майна;
ни чЁ не понял...... о каких ФЛ-Пшниках идет речь в данной теме?!?!?!
я наверно "читать" не умею!!!
возможно Я ошибаюсь, НО:
1) Закон называется "Про сімейне ПІДПРИЄМСТВО", а не "предпринимателей".... Закон об СЕМЕЙНОМ, да еще о ПРЕДПРИЯТИИ!!! это две большие разницы!!!
2) Статья 21 пункт 9 читайте ВНИМАТЕЛЬНО:
".......застосовується з урахуванням(!!!!) таких особливостей:........"
100%.Ситауция полностью аналогична противозаконным Юлькиным постановлениям, правящим законы по НДС и Пенсионный.
1. До закінчення виходу економіки України зі стану фінансової кризи забороняється:
1) збільшення ставок єдиного податку, визначених на 1 січня 2009 року відповідно до Указу Президента України “Про спрощену систему оподаткування, обліку та звітності суб'єктів малого підприємництва”;
2) обмеження кола суб’єктів малого підприємництва, на яких поширюється спрощена система оподаткування, обліку та звітності;
3) встановлення обов’язку сплати суб’єктами малого підприємництва, які сплачують єдиний податок, інших податків і зборів (обов’язкових платежів);
4) зміну механізму справляння єдиного податку, встановленого Указом Президента України “Про спрощену систему оподаткування, обліку та звітності суб'єктів малого підприємництва”.
Да контролировать надо тех, кто отмывает( а их не сложно обнаружить), а больше надо контролировать тех, кто контролирует. А то контроль обычно заканчивается приватным разговором и передачей денежных знаков.Считаю эти меры правильными, под ЕН много отмывается.
Да и 200 грн, тоже уже долго.
Поэтому за поднятие планки оборота и ставки.
Вот никак не могу разобраться, ну каким боком закон о новой форме юридического образования может влиять на нормы Указа Президента об упрощенной системе налогообложения в части физических лиц. Эдак мы дойдем до того, что каким-нибудь законом о свободе перемещения перелетных птиц будут вводиться новые налоги и условия предпринимательства.
Так никто хорошего и не примет. Нам-бы из плохого лучшее.У Акимовой тоже проект, и накакой юр.силы пока не имеет. Врядли его приймут во втором чтении с такими раскладами.
100%.
. А как тогда быть с, который уже принят в первом чтении 11.02.2010, который запрещает трогать упрощенную систему?⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.