Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Русский язык теряет популярность

• Автор теми Автор теми Айвенgо
  • Дата створення Дата створення
типово для обласного центру.
Тут в деяких юзерів пунктик є на рахунок мови.Навіть якщо ці юзери в Ха не живуть)))
В Києві з цим простіше-купа людей,яка завгодно мова,ти всіх розумієш-тебе всі розуміють.

У Києві доречі теж російської значно більше, ніж української. Але у Харкові я живу як за кордоном, крізь виключно російська. Навіть написи у супермаркеті

Раймонд Паулс помните такого? Он сетовал что его внучки знают немецкий и английский а русский - нет.

Видно внучки краще заняття знайшли в житті, ніж розважати московські корпоративи. В Латвії насправді 5 колона не гірша ніж в Україні, і без перестанку викобелюється точно так само.

У Києві доречі теж російської значно більше, ніж української.
Більше, але вже не так значно, як може здаватися на перший погляд.
Багато молоді українською говорить.

крізь виключно російська. Навіть написи у супермаркеті
В Харкові ще й переселенців багато.В Києві також.Траплялись мен і харків"яни в Києві.І все нормально,чуючи українську носа ніхто не дере)))Ну, а форум...ну нехай собі пнуться як старі кальсони:)

похоже, что ты слипый

Схоже з тобою не так шось

dceh7j.webp

Видно внучки краще заняття знайшли в житті, ніж розважати московські корпоративи. В Латвії насправді 5 колона не гірша ніж в Україні, і без перестанку викобелюється точно так само.
Нашёл в ОК одноклассницу еврейку, уехала в Германию в 2000. С удивлением и читаю что моя одноклассница хочет чтоб было ХНР. Она поддерживает идею Новороссии. А по поводу что снесли Ленина она написала "даже ******ы не сносили Ленина".
Сама предпочитает жить в бездуховной ******е а мне желает духовной Новороссии.

Нашёл в ОК одноклассницу еврейку, уехала в Германию в 2000. С удивлением и читаю что моя одноклассница хочет чтоб было ХНР. Она поддерживает идею Новороссии. А по поводу что снесли Ленина она написала "даже ******ы не сносили Ленина".
Сама предпочитает жить в бездуховной ******е а мне желает духовной Новороссии.

Тащусь как жаба по асфальту!
Одноклассник съебнул в Калифорнию черт-те когда.
Переживает за патриотизм, петиции подписывает...
За тарифы Дюссельдорф+ не переживает, а за факельцуг спрашивает, мериканська ***** ...

Він отримав завдання викопати метро з Харкова до Львова

Вiд тебе отримав?
Менi потрiбна людина, що може вiтримати вiдповiдь за оцей шабаш.

в случае опроса, я из принципа при любой постановке вопроса буду ставить галки за украинский. А то у нас любят задавать манипулятивные опросы, и потом на основании этого треша проводить войсковые операции и политические провокации. Украинский - государственный, родной, единственный, и другого нам не нужно

Поміняй перекладача.

За два тижня правопic меняЭться.

Думаю ці двоє *****ів не намагаються втюхати комусь *****ську мову там де вони тепер живуть.

Вони пропонували поводити тебе пенiсом по губах.

Вони пропонували поводити тебе пинiсом по губах.

Така халепа уже факт, який трапився з твоїми колегами.

Одноклассница живет в Германии и топит за Новороссию.

Топить в приватній переписці. А в реальності вивчила німецьку мову і не вий*бується.

Это повод, чтоб не опустить минстець-бота?
Анекдот рассказали недавно. Чёрный юмор.
Поступает Фюрер в художественное училище. Ему говорят
- молодой человек, у вас нет способностей. Займитесь чем то другим
- хорошо

Назад
Зверху Знизу