Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Русский язык на Украине более моден и престижен, чем мова

• Автор теми Автор теми mamadu
  • Дата створення Дата створення
:)
Потому что правительству очень выгодно забивать людям голову маловостребованным в мире украинским языком. Это создает дополнительные преграды и делает вас менее конкурентоспособным в мире.

Те же америкосы, например, говорят исключительно на своем родном "велокобританском" языке и особо не переживают, что у них нет расово верной коренной соединенно-штатовской мовы :)

Шановний al, на жаль у вас поверхневе сприйняття важливості опанування та спілкування рідною мовою. Мова - одна з найважливіших цеглин в фудаменті нації, країни. Це - базова цінність. Тут не можна мірятися суто за критерієм затребуваності у світі. Тим більше напрочуд некоректне порівняння з США, де нема титульної нації як такої. На противагу в Росії є титульна нація, але... вони ж Імперія і там багато суб'єктів Федерації, явно не слов'янських. І якщо там дуже голосно репетуєш про затискання руських, то це можуть сприйтяти за націоналізм :). Що вдієш - Імперські витрати.
А нам треба до вільної української, на додачу, вільна англійська та вільна російська - і все буде чьотко! :)

Этот бред уже проходили, кормите им укро-бабушек у подъезда.

Свидомость глаза застила?
Эта ненависть существует только в твоих липких фантазиях. :D

Не бывал... Это где? У вас в Балаклее? :любов:

ця ненависть до українців - скрізь у твоїх постах Datobox. тут вже фактів на цілу дисертацію "українофоб звичайний". Або "запроданець класичний" звісно якщо ти харків'янин, в чому в мене є певні сумніви :)
ти загроза національній безпеці.

вы тоже интернет-доктор? на ХФ - каждый второй. :ги:
ну что Вы!
Как можно!
Имперцам до мастерства свидомых в виртуальной*диагностике, как землянам до Нептуна:)

а что, коммунизм разве был?
коммунизм, мсье - прекрасное далёко
Был социализм. Развитый причем. И это было бетте(р), чем наблюдаемое гауно

да че у Вас постоянно ус отклеивается:незнаю:

Куда дывыться СБУ?!!:eek:

да что там СБУ!
Тут тему диссера чел слил. Забесплатно:D

:)

Шановний al, на жаль у вас поверхневе сприйняття важливості опанування та спілкування рідною мовою.
во щырый чувак
Всех тянет в свою родыну:D

ти загроза національній безпеці.

:увага:сала не давать!

А в Швейцарии есть титульная нация? :D:D
А ви вважаєте, що нема??:іржач::іржач::іржач:
Там своя нація - швейцарці. Однак на відміну від нас, вони не є нацією історичною, це своєрідний територіальний конгломерат частин інших націй, які злилися в одну державу. Певні території навіть були завойовані.
І навіть серед швейцарців є мовні проблеми та протистояння. Особливо серед нмецько-мовних і франко-мовних. Це протистояння навіть вилилося в розділ однієї територіальної одиниці на дві. На франко-мовну та німецько-мовну.
І щоб ви знали, німецька швейцарців, французська швейцарців, італійська швейцарсців значно відрізняється від відомої нам німецької, французської та італійської. Це фактично суржик з цих трьох мов.
Как же они там, "поверхностные", живут то без нации и базовых ценностей :D:D:D
Як я вже написав вище в них є своя нація. Швейцарець ніколи не вважав і не вважатиме себе німцем, французом чи італійцем. Чудові приклади світових війн. Навіть Гітлер зі своєю манією об'єднання всіх німців під єдиною державою ані словом не обмовився за швейцарців. Хоча Нідерланди, Люксембург вважав німецькою територією.
Нам нужен только свободный русский и свободный английский, а мову оставить лингвистам. Потому что нефиг людям голову забивать маловосстребованными языками
Нам не потрібна ваша росіянська. Потрібна вона виключно вашому хворому его. Та й ви самі нам не потрібні, ми вас сюди не просили, ви тут лишній. Особливо зі своїми шовіністичними заморочками щодо своєї штучно робленої "єзика"...;)

Останнє редагування:
  • Це лайк!
Реакції: al_
И?
Чем вам Украина не Швейцария?
Русскоязычные и говерляне

r2nfma8l0-E
Інуся, чи як там вас. Я вже вас просив - не будьте хамлом. Але я так бачу - розуму в вас не побільшало.
Україна аж жодним чином не Швейцарія. Там не має понаїхавших (москалів у нашому випадку). Не було геноциду однієї нації іншою (голодомор). Не було захоплення однієї держави (України, Гетьманщини, Руси) іншою (Московією). В них не будувалася імперії. Не було такого відвертого етноциду заради побудови однієї нації (совків ****их). В більшості Швейцарія збільшувалася через бажання інших міст приєднатися до Союзу.

В итоге конечный швейцарский результат выглядит очень хорошо и жизнеспособно.
Як і моноетнічний Польщі, Франції, Італії...
Ну і...?
Вобщем, в итоге, что конкретно мешает нам жить по образу и подобию Швейцарии????
А вам вот неодмінно потрібно з когось мавпувати? Свого розуму немає?
І як вам вже писалося - Україна аж зовсім не Швейцарія. Там конгломерат національностей, що сплотилися в більшості випадків ДОБРОВІЛЬНО. А в нашому випадку - ви сюди приперлися без спросу. І не просто приперлися, але й знищували мою націю. Влаштовували геноцид і етноцид.
Галицкая идеология
А нам не нужна ваша галицкая мова.
своего искусственно созданного польского диалекта.
Лікуйтеся, *****е.

Інуся, чи як там вас. Я вже вас просив - не будьте хамлом. Але я так бачу - розуму в вас не побільшало.
Україна аж жодним чином не Швейцарія. Там не має понаїхавших (москалів у нашому випадку). Не було геноциду однієї нації іншою (голодомор). Не було захоплення однієї держави (України, Гетьманщини, Руси) іншою (Московією). В них не будувалася імперії. Не було такого відвертого етноциду заради побудови однієї нації (совків ****их). В більшості Швейцарія збільшувалася через бажання інших міст приєднатися до Союзу.

Інуся, чи як там вас.
ага
вЫ чи як там и в Швейцарии ведун:D

Не. Вас на нэнци никто не держит --валіза - біциклі - Канада

Шо ви тутво забули, га?:)

ага
вЫ чи як там и в Швейцарии ведун:D

Не. Вас на нэнци никто не держит --валіза - біциклі - Канада

Шо ви тутво забули, га?:)
Інуся, ви щось плутаєте, або у вас з логікою - величезна проблема. Я на своїй землі. А ось вам шлях до рАдімай Росії, чи я так розумію Ізраїлю. Вас тут ніхто не тримає. Ви на нашій землі лишні.

Мне кто-нибудь из зомбированных русофобов на это сможет ответить? .

что-то у свидомых обострение сегодня
Мигаем с вами, как кортеж самого Саркози:D

Інуся, ви щось плутаєте, або у вас з логікою - величезна проблема. Я на своїй землі. А ось вам шлях до рАдімай Росії, чи я так розумію Ізраїлю. Вас тут ніхто не тримає. Ви на нашій землі лишні.

зайві*
Мову учи, недоросль

Вализу и бицикли наготовили?:)

что-то у свидомых обострение сегодня
Мигаем с вами, как кортеж самого Саркози:D

зайві*
Мову учи, недоросль

Вализу и бицикли наготовили?:)
Інуся, я вас вже в котре прошу - не будьте хамлом. Чи ви з бидла, до якого ніяк не доходе, поки дрючком по бошці не пригріють?

Прочитал название темы и решил написать.
Почему есть люди живущие в Харькове и которые ненавидят украинский язык?
Чем их притесняют?
Какие есть неудобства?
Кто их унижает из за того что говорят на русском?
Сейчас семья смотрела Хфактор на СТБ. Там звучали прекрасные украинские песни. Была радость от того что имеешь какое то отношение к этой культуре,какая то общность,можешь чувствовать "душу" этих песен. Тут захожу на форум и вижу такую тему... Читая "противников" украинского,хочется сказать одно-учитесь быть просто людьми.Или душу так продали,что человеческого уже и не осталось?

Назад
Зверху Знизу