Щоби воно не вийшло як у прислів'їТак їбашити бажаючих щось немає. Усі хочуть, щоб хтось, а не він
-- Плив-плив, а під берегом всрався
Останнє редагування:
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Щоби воно не вийшло як у прислів'їТак їбашити бажаючих щось немає. Усі хочуть, щоб хтось, а не він
Они по метрам ,но захватывают ,бывают и прорывы ,так чего то нормального я не вижу.нормально - увидим, куда этот блеф их заведёт
Эти метры ,как правило не возвращаются назад. Может я и не прав, я не вижу и не знаю всей картины,но дипстейт говорит обратное. К сожелениюОни по метрам ,но захватывают ,бывают и прорывы ,так чего то нормального я не вижу.

Є поняття втрат несумісних з досягненнями.Они по метрам ,но захватывают ,бывают и прорывы ,так чего то нормального я не вижу.
Та їм байдуже.поняття втрат несумісних з досягненнями
втрати їх не дуже бентежатьЄ поняття втрат несумісних з досягненнями.
Пять штук для начала. Но там естьна смерть русским тварям
![]()
Та їм байдуже.
3.5 роки тому так казали про *****ську бронетехніку, 2.5 роки тому назад про артилерійські снаряди.втрати їх не дуже бентежать
Понятно ,что колоннами они уже не прут ,хотя бывают ,случаи .И артой не палят круглосуточно по все линии.Но ползут.Если на нашем участке ,фронт застывший был ,то сейчас пошло движение и продавливают оборону .Где мясо не проходит ,валят КАБами,подтянут арту ,просочится ,накопится.Сколько это им стоит,не знаю.Но 2-3 км они захватили.Если я выезжал на ЗП и мне до цели было 6,5 км ,то сейчас там 4 км.3.5 роки тому так казали про *****ську бронетехніку, 2.5 роки тому назад про артилерійські снаряди.