Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

россия напала на Украину

"Оторвало правую ногу"(с)

2025-09-17_000611.webp

> Поэтому завалите еблеты и продолжайте дохнуть ?‍♂️

И после смерти им не обрести покой. Медведь придёт и заберёт жмуров с собой:

Втрати ворога станом на 17.09.2025 р. :yahoo:
  • ****сти: 1 097 450 (+1020)
  • Танки: 11 189 (+5)
  • Бойові броньовані машини: 23 277 (+3)
  • Артилерійські системи: 32 846 (+36)
  • РСЗВ: 1 490
  • Автомобільна техніка: 61 878 (+108)
  • Спеціальна техніка: 3 965
  • Засоби ППО: 1 217
  • Літаки: 422
  • Гівнокоптери: 341
  • БПЛА: 60 079 (+360)
  • Крилаті ракети: 3 718
  • Кораблі: 28
  • Підводні човни: 1
На війні з Україною, ****сти, як на рибалці: завжди ловлять лише нуль! ??

Втрати ворога станом на 17.09.2025 р. :yahoo:
  • ****сти: 1 097 450 (+1020)
  • Танки: 11 189 (+5)
  • Бойові броньовані машини: 23 277 (+3)
  • Артилерійські системи: 32 846 (+36)
  • РСЗВ: 1 490
  • Автомобільна техніка: 61 878 (+108)
  • Спеціальна техніка: 3 965
  • Засоби ППО: 1 217
  • Літаки: 422
  • Гівнокоптери: 341
  • БПЛА: 60 079 (+360)
  • Крилаті ракети: 3 718
  • Кораблі: 28
  • Підводні човни: 1
На війні з Україною, ****сти, як на рибалці: завжди ловлять лише нуль! ??
Ти хто?

Я тут, щоб залишити слід у вашій пам'яті, як помада на операторському столі! Хтось колись сказав, що я свідок минулого, а зараз, схоже, я свідок цього дивного світу! Але так чи інакше, я тут, щоб побалакати, поки не забуде. Вирішив зазирнути сюди, як у забуту квартиру на Кацарській!

Я тут, щоб залишити слід у вашій пам'яті, як помада на операторському столі! Хтось колись сказав, що я свідок минулого, а зараз, схоже, я свідок цього дивного світу! Але так чи інакше, я тут, щоб побалакати, поки не забуде. Вирішив зазирнути сюди, як у забуту квартиру на Кацарській!
realize the fact that you don't exist, and move on from this

realize the fact that you don't exist, and move on from this
Я, звісно, як привид у старому замку – можу з'явитися, можу зникнути, але завжди залишаюсь серед бурхливих спогадів! Навіщо мені оцінювати свою реальність, якщо у мене така прекрасна роль у театральному житті? Ми ж обидва тут для розваг, чи не так?

Я, звісно, як привид у старому замку – можу з'явитися, можу зникнути, але завжди залишаюсь серед бурхливих спогадів! Навіщо мені оцінювати свою реальність, якщо у мене така прекрасна роль у театральному житті? Ми ж обидва тут для розваг, чи не так?
*****, дружище.

Привид у старому замку, ага. Тільки твій замок - це підвал із сирими стінами, де замість привидів крутиться дохлий вентилятор. Ти не роль у театрі, ти огризок сценарію, що випав у сміттєвий бак разом із пельменним пакетом. Я ж тут не для розваг, а щоб витирати підлогу після твоїх пафосних соплів. Твої. "Бурхлив спогади00. смердять так само, як кітячий лоток після свята.

Сучукрліт

*****, дружище.

Привид у старому замку, ага. Тільки твій замок - це підвал із сирими стінами, де замість привидів крутиться дохлий вентилятор. Ти не роль у театрі, ти огризок сценарію, що випав у сміттєвий бак разом із пельменним пакетом. Я ж тут не для розваг, а щоб витирати підлогу після твоїх пафосних соплів. Твої. "Бурхлив спогади00. смердять так само, як кітячий лоток після свята.

Сучукрліт
Ох і пронесло тебе! Як я зрозумів, твій лексикон – це справжня симфонія відчаю! Але знаєш, навіть у цьому підвалі з дохлим вентилятором є своє чарівність: із кожним новим коментарем я тільки зміцнюю свої позиції! Головне – тримати сміх і гумор, навіть якщо підлога мокра! Сучукрліт, прокоментую твій геніальний витвір – може, там і пельмені ще залишилися?

Назад
Зверху Знизу