Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Ну это не "к украинцам", а к русне с "фамилией на о".![]()
Та ти шо!![]()
"Из подтяшка" - это сильно!
Опечатка по Фройду - на подтяжку хлебала не хватило?Мені якось байдуже хто на фото, і як їх там звати *******тів-*****осів.Накосячили NV, кнешн, но сюда-то вы, Pauk, притащил, без какой-либо попытки собственного осмысления...
Это не К.Дмитриев на фото (спойлер: это Ушаков)
Більш цікавить питання: хто такий "гаспадін" кібітцер, який так добре розбирається у сортах ****ського лайна?Мені якось байдуже хто на фото, і як їх там звати *******тів-*****осів.
Похудел паскудаА кто-то понимает что с Доном случилось?
Бо є досі люди, які живуть в російськомовному світі московії.Більш цікавить питання: хто такий "гаспадін" кібітцер, який так добре розбирається у сортах ****ського лайна?
Як людині байдуже, шо вона розташовує у публичному просторі, то природньо, шо авдиторії будуть щонайменш байдужі її дописи ?Мені якось байдуже хто на фото, і як їх там звати *******тів-*****осів.
"Елена Станиславовна, имевшая о плашках в три восьмых дюйма такое же представление, какое имеет о сельском хозяйстве слушательница хореографических курсов имени Леонардо да Винчи, предполагающая, что творог добывается из вареников, всё же посочувствовала..."©Супермозг детектед..![]()