Ага, так і повірив)да я тебе, юзер, взагалі не відслідковую. На що мені ображатись? Лайма - то Лайма.
Твоє - то твоє.
Мені - воно якось все одно..
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Ага, так і повірив)да я тебе, юзер, взагалі не відслідковую. На що мені ображатись? Лайма - то Лайма.
Твоє - то твоє.
Мені - воно якось все одно..
візіонер-****** відчув себе деміургом (марс йому вже став нецікавий) і намагається грати у шахи на світовій арені, скуповуючи політиків, через месенджери та канали впливаючи на думки суспільства та відверто нехтуючи сучасним міжнародним правом. але він лише блазень на поверхні, за ним стоїть справжній гравець - Пітер Тіль. подивимося, до чого призведе цей олігархат.Юрій Богданов
- Вітаю, я лідерка AfD, лезбійка і в стосунках з *******ьною мігранткою, постійно живу у Швейцарії.
- А я найбагатша людина в світі, народився у Південній Африці, лобіюю завезення індійців у Штати, а мій син змінив стать.
- І зараз ми поговоримо, як врятувати Європу від ліваків, мігрантів і повернути традиційні цінності!
![]()
так це майбутній держсекретар ЮСА кажедиванних експертів, які кажуть про якісь переговори з рф.

Да пох...Ага, так і повірив)

*** іді ****ий *****!Да пох...
Навіть, якщо ти не просто звичайний павук, а кримська Чорна вдова з отрутою![]()
пусть *********** защищают родину в своих *****х - в мурманске . в вологде . на воркуте . в сибири . в магадане . на дальнем востоке . а не на Украине .Це для всіх диванних експертів, які кажуть про якісь переговори з рф.
![]()
Написяно же, Новый год! ))Это просто праздник какой-то!
![]()
- А когда, а когда, будет кровь из жопы?Написяно же, Новый год! ))