Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
шо значит за так поговаривают взятки давали шоб попастьА північні корєйци за так.
За пухлую идею.

Мешок рисашо значит за так поговаривают взятки давали шоб попасть![]()
не *****ы там шото выдают смертникам лично + еще война для них соц лифт в партиюМешок риса
Ідея північних корейців - вижити у країні-концтаборі. Але їх усе влаштовує.А північні корєйци за так.
За пухлую идею.
Лайма Вайкуле захищає російську мову в Україні. Виправдовує русифікацію. Сумує за радянським союзом. Російський окупант Галкін проводить день росії в окупованому українському Криму
По-перше, сам себе не похвалиш - ніхто про тебе не згадає. По-друге, група Макфола-Єрмака - це типове "Галантерейщик та кардинал - це сила!"Forwarded from Андрій Єрмак ??
Ось чому група Макфола-Єрмака так наполягала на санкціях проти енергетики і танкерного флоту рф. Бо це значні втрати для економіки росії.
Він латиш, якому не яка разніца і друг України.Кто такая Лайма я знаю, а кто этот хер я не знаю...
Може я не ознайомлен з великими чеснотами даного ведучого, який доречі критикує Лайму на рЮсском язікє