Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Так і буде, всі вони передохнуть.Щоб ви здохли *******ти. Тварі кончині.
Ви що любить російських опозиціонерів?да пошла ты *****, хоть в Миротворце, хоть не в Миротворце.
и вся тьма таких же как ты.
Я не знаю, що там твій мозок марить щодо любові когось до чогось.Ви що любить російських опозиціонерів?
Навальнята хоть і опозиціонери, но думаю вони зовсім не кращі чим вся остальна *****...Це мабуть ти знаєш лише навальнятське збіговисько...
та хіба ж я проти цього?Навальнята хоть і опозиціонери, но думаю вони зовсім не кращі чим вся остальна *****...
Не розумію чому у вас така реакція. Ви що, захищаєте так звані російські опозиціонерів.Я не знаю, що там твій мозок марить щодо любові когось до чогось.
До речі, я зовсім не знаю твоїх чеснот, в порівнянні, наприклад, з шановною Валерією Іллінішною.
Є ще декілька спражніх людей , які зараз не скорилися.. Це мабуть ти знаєш лише навальнятське збіговісько...
не мудруй дуже...Не розумію чому у вас така реакція. Ви що, захищаєте так звані російські опозиціонерів.
Тим більше, що вони ніякі не апазіціанєри. Грантожери абікнавєнниє.Навальнята хоть і опозиціонери, но думаю вони зовсім не кращі чим вся остальна *****...
Тільки в росії *****аси - це не ****уальна меншість, а ментальна більшість.