россия напала на Украину

Юрій Богданов
- Вітаю, я лідерка AfD, лезбійка і в стосунках з *******ьною мігранткою, постійно живу у Швейцарії.
- А я найбагатша людина в світі, народився у Південній Африці, лобіюю завезення індійців у Штати, а мій син змінив стать.
- І зараз ми поговоримо, як врятувати Європу від ліваків, мігрантів і повернути традиційні цінності!

Возможно, это изображение 2 человека и текст

Юрій Богданов
- Вітаю, я лідерка AfD, лезбійка і в стосунках з *******ьною мігранткою, постійно живу у Швейцарії.
- А я найбагатша людина в світі, народився у Південній Африці, лобіюю завезення індійців у Штати, а мій син змінив стать.
- І зараз ми поговоримо, як врятувати Європу від ліваків, мігрантів і повернути традиційні цінності!

ng0cQ7kNvgHSBbHR&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.fdnk3-2.webp
візіонер-аутист відчув себе деміургом (марс йому вже став нецікавий) і намагається грати у шахи на світовій арені, скуповуючи політиків, через месенджери та канали впливаючи на думки суспільства та відверто нехтуючи сучасним міжнародним правом. але він лише блазень на поверхні, за ним стоїть справжній гравець - Пітер Тіль. подивимося, до чого призведе цей олігархат.

⚡️Топ-5 товаров, которые Китай поставлял в Россию в 2024 году:

Станки
Транспорт
Электроника
Оптика
Средства связи

Топ-5 товаров, которые россия поставляла в Китай в 2024 году:

Газ
Нефть
Уголь
Лес
Металлы

Была россия сырьевым придатком Запада, стала сырьевым придатком Китая.

⚡️Доля РФ во внешней торговле Китая - 3,9%.
Доля Китая во внешней торговле РФ - 33,8%.

Тотальная односторонняя зависимость.

Это и есть превращение в колонию Китая.

Це для всіх диванних експертів, які кажуть про якісь переговори з рф.

2025-01-16_162558.png
пусть *********** защищают родину в своих *****х - в мурманске . в вологде . на воркуте . в сибири . в магадане . на дальнем востоке . а не на Украине .

В РПЦ заявили о вине россиян в ударах HIMARS Вооруженных сил Украины (ВСУ) по российским городам — так Бог наказывает за аборты, считает протоиерей Андрей Ткачев

Назад
Зверху Знизу