Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
а нас то за що? його ж московіти страчували, разом з алікс та принцесами?"прості нас батьюшка государь"
Олді - це Харків! Щоправда, не зараз - один у Львові, другий у Диканьці, бо квартири трохи той... А ще А. Валентінов (А.В.Шмалько), український Кінг - Андрій Дашков, Олексій Бессонов (Єна) та ще багато хто саме з харків'ян. Дяченки теж, хоча вони здебільшого були кияни.на московщині з 90го при повній свободі на друк, щось і близко до абс нічого не з"явилося. ну олді трішкі, дозори, пєлєвін щось, сорокін гомосятину якусь...![]()
я знаю. але у 90-нульові вони мешкали в москві та видавалися там же, у ексмоОлді - це Харків! Щоправда, не зараз - один у Львові, другий у Диканьці, бо квартири трохи той... А ще А. Валентінов (А.В.Шмалько), український Кінг - Андрій Дашков, Олексій Бессонов (Єна) та ще багато хто саме з харків'ян. Дяченки теж, хоча вони здебільшого були кияни.
З усіх названих - тільки Дяченки, роки зо 3, і Бессонов трохи у Спб, до 14 року, потім кинув там все й повернувся із початком російської агресії.я знаю. але у 90-нульові вони мешкали в москві та видавалися там же, у ексмо
Это они шифруются, обсуждают, в какой гостинице какой номер и на сколько снять, чтобы отлюбить друг дружку как следуетЭто всё натовские наемники, не обращайте внимания, им на родном американском ругаться удобней