россия напала на Украину

2CQcrJO0j7MJ8j3QMP9ilX2ZhThjAHvioJ.webp

Звільнення розвідниками Вовчанського агрегатного заводу та свідчення російських полонених

Зі свідчень полонених росіян нам вдалось дізнатись подробиці їх існування на заводі. Досить моторошні подробиці. Командири заблокованих росіян зі складу російського спецпідрозділу тримали дисципліну тотальним страхом, насиллям і вбивствами.

Двох російських солдатів командири застрелили за кілька днів до нашого повного звільнення заводу, бо їм здалось, що ті "ковтнули з пляшки більше води, ніж їм було дозволено".

Кілька поранених росіян застрелились, тому що довгий час не отримували медичної допомоги і їх стан погіршувався. Голод на заводі сягнув такого рівня, що росіяни вбили і зʼїли кілька собак, які бродили навколо.

Зі слів полонених, у них були ідеї з’їсти печінку вбитих [російських військовослужбовців]. Є підозра, що так вони і зробили, оскільки на тілах померлих росіян, які ми побачили, було помічено відрізані шматки мʼяса та різних органів. Я розумію, як це звучить, але це те, що ми бачили.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

«Провальне турне», в якому «український диктатор» не зміг «продати спонсорам» ідею проведення другого Саміту миру та свій мирний план — таким чином російський агітпроп та анонімні телеграм-канали відреагували на візит Зеленського до США.

Article-Image-36279.webp

на московщині з 90го при повній свободі на друк, щось і близко до абс нічого не з"явилося. ну олді трішкі, дозори, пєлєвін щось, сорокін гомосятину якусь... :незнаю:
Олді - це Харків! Щоправда, не зараз - один у Львові, другий у Диканьці, бо квартири трохи той... А ще А. Валентінов (А.В.Шмалько), український Кінг - Андрій Дашков, Олексій Бессонов (Єна) та ще багато хто саме з харків'ян. Дяченки теж, хоча вони здебільшого були кияни.

Олді - це Харків! Щоправда, не зараз - один у Львові, другий у Диканьці, бо квартири трохи той... А ще А. Валентінов (А.В.Шмалько), український Кінг - Андрій Дашков, Олексій Бессонов (Єна) та ще багато хто саме з харків'ян. Дяченки теж, хоча вони здебільшого були кияни.
я знаю. але у 90-нульові вони мешкали в москві та видавалися там же, у ексмо

я знаю. але у 90-нульові вони мешкали в москві та видавалися там же, у ексмо
З усіх названих - тільки Дяченки, роки зо 3, і Бессонов трохи у Спб, до 14 року, потім кинув там все й повернувся із початком російської агресії.

Это всё натовские наемники, не обращайте внимания, им на родном американском ругаться удобней
Это они шифруются, обсуждают, в какой гостинице какой номер и на сколько снять, чтобы отлюбить друг дружку как следует :D

Назад
Зверху Знизу