россия напала на Украину

трофім був -герой громадянської війни... а паблік - просто знаряддям та жертвою держмашини пропаганди :D пекло їм обом
Та таких ироев пачками в то время клепали. Бьіл де нить козодоем при обозе Семьонного и ужє ирой...

а паблік - просто знаряддям та жертвою держмашини пропаганди
Так на цьому знаряддi не одне поколiння совдепiвцiв було вирощено! Що заради комунiзму можна й рiдного батька здати в ГПУ/ЧК/НКВД/КГБ/ФСБ

Так на цьому знаряддi не одне поколiння совдепiвцiв було вирощено! Що заради комунiзму можна й рiдного батька здати в ГПУ/ЧК/НКВД/КГБ/ФСБ
Ради красного словца,
Как то Павлик, сдал отца!))

як охуєні на механіці автівку керувати
Тiльки механiка!!! Я iжджу по таких нетрях, що автомат там здохне *****, ще й мотор за собою потягне! Я сам буду включати потрiбну менi передачу, нахуя менi автомат?
ти в їх очах неандерталець та слоупок...
Та менi ***** на них та iхнi очi, якi вже в дитсадку без окулярiв нiхуя не бачать, з-за смартiв!

iльки механiка!!! Я iжджу по таких нетрях, що автомат там здохне *****, ще й мотор за собою потягне! Я сам буду включати потрiбну менi передачу, нахуя менi автомат?
так, мені також подобається. але ж її ставлять на 1% сучасних автівок, Федя. 1 %!

У них еще одна повесть интересная из ранних была, написана в середине 60-х, а опубликовали в неизменном виде только в 90-м вроде. Называется "Беспокойство". Очень сильная вещь, потом братья ее самокастрировали и получилась выхолощенная относительно "Улитка на склоне"
+1

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Антуан де Сент-Экзюпери МАЛЕНЬКИЙ ПРИНЦ

так, мені також подобається. але ж її ставлять на 1% сучасних автівок, Федя. 1 %!
Обленились люди, обленились... лень им энту палку дергать ;) я сам ее дергал 20 лет, потом сел на первое авто с АКПП и сказал - "Ручку придумали садисты" ;)

Обленились люди, обленились... лень им энту палку дергать ;) я сам ее дергал 20 лет, потом сел на первое авто с АКПП и сказал - "Ручку придумали садисты" ;)
приятель з ЮК розповідає, що здавати краще на ручці, бо вона покриває автомат та ручку (full lisence). автомат лише автомат. у Німеччині - така ж ***ня. і більшість за звичкою практичності йде вчитися на ручку.

Назад
Зверху Знизу