россия напала на Украину

але ж її ставлять на 1% сучасних автівок,
Ти що, з дуба впав??? Ану давай статистику на позашляховики та iншi кросовери!
Автомат - це для гламурних ***дей, яким папики купили тачки, разом з правами, якi нiхуя керувати не вмiють, але понтуються!

приятель з ЮК розповідає, що здавати краще на ручці, бо вона покриває автомат та ручку (full lisence). автомат лише автомат. у Німеччині - така ж ***ня. і більшість за звичкою практичності йде вчитися на ручку.
І в Україні вже так, автомат - лише автомат. Здається, з 2021 р.

Федя, а ти в їх очах неандерталець та слоупок... ти ще почни розповідати, як охуєні на механіці автівку керувати
4657958025.webp

Автомат - це для гламурних ***дей, яким папики купили тачки, разом з правами, якi нiхуя керувати не вмiють, але понтуються!
Between 2019 and 2023, sales of vehicles equipped with the three-pedal gearbox have more than doubled, reaching 1.7 percent of total sales.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
.

позашляховіки та інші кросовери, Федя, давно вже на CVT

Останнє редагування:
Федір, ти здатен видавати лише перли.

приятель з ЮК розповідає, що здавати краще на ручці, бо вона покриває автомат та ручку (full lisence). автомат лише автомат. у Німеччині - така ж ***ня. і більшість за звичкою практичності йде вчитися на ручку.
Так это в большинстве стран так. Если учишься и сдаешь с АКПП - в водительском удостоверении ставят отметку АКПП онли.
БТВ собирались и у нас такое делать, в графе "особые отметки", делают ли - не знаю.

Between 2019 and 2023, sales of vehicles equipped with the three-pedal gearbox have more than doubled, reaching 1.7 percent of total sales.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
.

позашляховіки та інші кросовери, Федя, давно вже на CVT
Погоди, так это по ходу только по США данные. Ну так нет ничего удивительного, там на ручке еще в 90-х хер кто ездить умел. На то время, пожалуй процентов 10% авто таких было, не больше.

крім штатів. там навіть опції stick gear немає (може помилятися дещо)
По ходу США - единственная страна в мире, где взять в прокат машину "на ручке" значительно дороже, чем на автомате ;) и далеко не в любом прокате тебе ее найдут в принципе ;)

Погоди, так это по ходу только по США данные.
У ЄС , Канаді, Японії та Австралії те ж саме. звичайно. як додати у дослідження недорозвинуті ринки Індії, Індокитаю та росії, то там буде 50%. але ж ми не про тату та ваз?

Але я собi нiколи в життi не куплю позашляховик з автоматичною коробкою! *****-*****!! Краще вже УАЗа якогось взяти, нiж паркетника з автоматом
Звісно, не купиш. І справа не в трансмісії

А що ви всi смiетесь з мене? Я маю особисту думку, та маю повне право ii висловлювати на свободному форумi!
Якщо менi особисто не подобаеться коробка-автомат в автомобiлi - це моя особиста справа!
А так, дивлюся, скоро з коробки-автомата перейдемо до того, що жiнок ебати вже некошерно, треба собi голубка-приятеля завести!

та в ЄСах вже й не знайдеш щось пристойне не ручці. хіба що дачію.
Ти що, задрачуеш? Гольфiв та Пасатiв повно в Германii! Почитай сайти по б/в автiвках!
Та й наш авториа почитай, там бiльш половини машин на ручцi!

Назад
Зверху Знизу