Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

россия напала на Украину

Тому потрібні союзники
1715970792969.webp
вони б може й не проти були б. і насправді, дійсно готові сорочку на грудях рвонути, алеж, ескаляція-с

Вже час підіймати питання про ембарго на раSSійські товари, які експортуються нашим Чорним морем. Пропоную пропускати до Боспору не більше за один човен на місяць. Всі інші - топити *****.

*****, произвоьная детонация 76мм снарядов....:D Та я их накопал(при поиске кладов), и мин разных,щопиздец, ни один произвольно не сдетонировал! Хай не ****ит!!!
Добре що так... А могли ж шандарахнути ше і ядра з війни 1812 року.:D.

А могли ж шандарахнути ше і ядра з війни 1812 року.:D.
А оцi - точно не шандарахнуть!!! Бо там порохом чорним було все снаряджено, а вiн в землi розкладаеться.
Та й не було в нас, в Украiнi вiйни 1812 року, то хай *****и на неi дрочать!

А оцi - точно не шандарахнуть!!! Бо там порохом чорним було все снаряджено, а вiн в землi розкладаеться.
Та й не було в нас, в Украiнi вiйни 1812 року, то хай *****и на неi дрочать!
А в академіі зв'язку ім. Будьоного - могли. Їх же могли запрограмувати у 1812 на спрацьовування у 2024 році. То ж по суті НАТОвські ядра :D.

Харківська обласна прокуратура відкрила кримінальне провадження за фактом розстрілу окупантами особи з інвалідністю у Вовчанську

У матеріалі йде мова про те, що аеророзвідники під час моніторингу повітряного простору над м. Вовчанськ Харківської області виявили тіло загиблої людини в кріслі колісному неподалік місцевої лікарні, яку захопили російські військовослужбовці.

Правоохоронці розглядають версію, що потерпілий намагався відʼїхати подалі від медичного закладу, але військові зс рф розстріляли його та кинули у кріслі колісному стояти посеред розбитої вулиці.

До Єдиного реєстру досудових розслідувань було внесено відомості за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 КК України).

1715976645608.webp

Добре що так... А могли ж шандарахнути
Якби шандарахнуо - я тут вже не писав би! То були старi боеприпаси, а зараз в *****iв новi, до них вже не можна навiть торкатись!! Бо вони новi, з новими западлиськами!

Якби шандарахнуо - я тут вже не писав би! То були старi боеприпаси, а зараз в *****iв новi, до них вже не можна навiть торкатись!! Бо вони новi, з новими западлиськами!
Ну, знаряди в них такі саме як були (хібащо вибухівка новіша за тротил), а от міни краще взагалі стороною обходити. Навіть протитанкові. Там сюрпризи повністю реальні.

а от міни краще взагалі стороною обходити. Навіть протитанкові. Там сюрпризи повністю реальні.
Сюрпризи ще за совка були передбачені штатно
- при встановленні міни під кожну п'яту рекомендовано підкладати
ручну гранату зі знятою чекою.

Тому при розмінуванні їх треба висмикувати довгою мотузкою
або ж підривати на місці.

На кол! Вот ото *****ы будут молицца наколпосаженногосрастотерпца ***ла!:D:піп:
Та я не против. Для набутилошников самое то. Тока я про его сферу деятельности в их святопантеоне. Ну от например Фрол и Лавр у них коневодством заведують, Сава с Зосимой бжоловодством. Власий - скотиняками рогатьіми. А етого кудой?

Назад
Зверху Знизу