Статус: Офлайн
Повідом.: 35337
Повідом.: 35337
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Попросимо, від душіот би у новарасєйську поваляло би усі човники *****ів...
Як росіяни вбивають за допомогою піратства українське озвучення іноземних фільмів, серіалів.
Доповнення до відео.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Як оце розвидіти?
Вот это, я понимаю, духовная попсовая скрепа..
Не одним "шаманом" сраным богата талантливая мухосранская земля
Кажуть, шо біла Севаса ***шанку типу "раптор" переломило навпілПопросимо, від душі
![]()
Там и морским обитателям ханаКажуть, шо біла Севаса ***шанку типу "раптор" переломило навпіл![]()
Если бы это было 9 подводных лодок, так и хрен с теми "экзотическими жывотными". А дельфинов жаль.Там и морским обитателям хана
"В результате затопления девяти аквариумов погибли около 800 экзотических животных, сообщил директор учреждения Юрий Кравцов. По его словам, в здании повреждено оборудование, насосы и система вентиляция."
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Последнее крупное землетрясение в Крыму было в 1927. Даже у Ильфа с Петровым упомянуто.Дай, Боже, чтоб не последнее) когда еще будет такой шторм и буран.
"Бог изощрен, но не злонамерен".Эйнштейн.
Да, поезд чухает чуть ли не по пляжу. Тупиковая станция. А чуть дальше в бухте подлодка болталась...в Феодосии может быть то же самое, там железная дорога проходит по набережной, метров 20 от воды.
Расстрелять за халатность,сообщил директор учреждения Юрий Кравцов.
А на Газгольдерной в Москвабаде кого расстреливать? Правда, тамошний человейник ещё не заселили:Расстрелять за халатность,
Кончені брехливі лицеміри,які прикриваються патріотизмом.
"Українці, українки! Відправте російську озвучку вслід за російським воєнним кораблем! Разом до перемоги! Слава Україні!"
![]()
![]()
![]()
подтверждение бы)Кажуть, шо біла Севаса ***шанку типу "раптор" переломило навпіл![]()
подтверждение бы)
Не підкажете де можна отримати гроші. У мене тут всі стекла на вікнах повипадали після російського артобстрілу.Надеюсь мегого тебе норм платит![]()
я на мегого не работаю спросите их)Не підкажете де можна отримати гроші. У мене тут всі стекла на вікнах повипадали після російського артобстрілу.
У подляка більше платять?я на мегого не работаю спросите их)