Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

россия напала на Украину

Генсек НАТО зазначив, що атаки українських військових на бази РФ на окупованому півострові змусили РФ шукати альтернативні місця для базування власного військового флоту...
.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

#ukrsvit_eu.webp

дивно, що ці патогени та холопи, поводячись гірше тварин, вимагають до себе якогось людського ставлення... :незнаю:
Так это у неполноценных общая пракитика, вот как у муслимов или ****ов: они отчего-то уверены, что имеют право исполнять что захотят, но в случае чего принимаются лезть на крест и волать о своих попранных правах.

Этот хороший почин поддержал ректор Всероссийского научно-исследовательского института животноводства имени академика Л.К. Эрнста.
- Я случайно увидел этот ролик в интернете. И знаете , сразу заинтересовался этим молодым человеком. Очевидно, он - натура творческая, ищущая, пробующая разные подходы . Я уверен , что он займет почетное место среди начих абитурьенов! Сейчас добровольцы ищут мужчину, чтобы пригласить его на собеседование....."
*
1699963989868.webp

Ну Люсю я до останнього часу відокремлював. Відносився до нього спокійно. Але зараз, чим далі чую його деякі заяви, тим він більш мене розачаровує :відстій: Це, якщо себе стримувати в оцінці... Одне мене поки не виводить повністю з рівноваги відностно нього, що я (на фоні своєї ліні самому шукаті його повні вислови на його ресурсах) допускаю можливе маніпулування та виривання з контексту його окреме "словоблудіє". Хоча повторюю- окремі вислови мене починають виводити з рівноваги. Щось воно верзе іноді явно майже вороже...
Кажуть йому Ахметов зараз башляє .

‼️ Украинский кабан напал на российскую ДРГ и убил одного из разведчиков
Сообщают, что вражеская ДРГ в лесу столкнулась со стадом диких кабанов. Стрелять животных возможности не было, чтобы не выдать себя. А кабаны догнали одного из военных и убили
Граница у нас более защищена, чем мы могли себе представить😁

Кассетные снаряды от НАТО - действительно гейм-ченджер
***** воет)))

есть отличная защита от кассетных снарядов - ****ть обратно в читу и улан удэ. и если очень хочется воевать, то продолжить воевать там.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

вінер це та що гімнасток підкладає в ліжко .кажуть кабаїха також була в той когорти

Назад
Зверху Знизу