Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Це була спроба цитувати пост вище про додіка Мілонова, яка чомусь не спрацювала й запостилося як окремий пост. А щодо "анальних карателів" - були такі персонажі у Файній Юкрайні, одного з яких грав відомий сьогодні волонтер.Кто эт, просветите?
ХЗ... В мене немає, але... якщо людина робить це добровільно, то який шанс, що їй це не подобається? Якби не подобалося, мабуть, не пхали б?Овва, люди, а у когось з ХФ є знайомі гомосексуалісти ?
їм ДІЙСНО подобається коли їм у сраку пхнуть всілякі речі, живи та неживі ???
звичайно, якщо хватило розуму отримати двуголовий пачпортПоэтому вероятность того, что 18-летние мелитопольцы могут оказаться на фронте очень высока.
Кстати, я пропустил важный момент, почему Симоньяншу называют боброедкой? Давно уже знаю что это так, а вот откуда такая кликуха взялась? Неужто внатуре бобров ест?Боброедка - агент госдепа!
Один раз купила бобра, и в какой-то передаче говорила, что будет готовить или уже готовила.Кстати, я пропустил важный момент, почему Симоньяншу называют боброедкой? Давно уже знаю что это так, а вот откуда такая кликуха взялась? Неужто внатуре бобров ест?
Кстати, я пропустил важный момент, почему Симоньяншу называют боброедкой? Давно уже знаю что это так, а вот откуда такая кликуха взялась? Неужто внатуре бобров ест?