Статус: Офлайн
Повідом.: 39177
Повідом.: 39177

Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
цікава схема вербовки агентів впливу росії в інших країнах. ясно, що відхилення від схеми можуть бути величезними, особливо на третьому етапі, але перші два опираються на російську культуру.
"- Вести з людиною розмову таким чином, щоб вона стала абсолютно щирим нашим прихильником. Ми створюємо осередки культури, вкладаючи гроші в балет, мистецтво - у що завгодно. Щоб людина почала щиро цікавитися Улановою ... Тютчевим ... Ми даємо найкраще, не шкодуємо для цього грошей і сил, знаходимо знакові фігури.
Припустимо, ми сидимо з вами в Португалії і розмовляємо про Чехова. Вам подобається Чехов? Мені теж. Ось грунт.
Знаходимо представників інтелігенції в маленькому містечку-побратимі і створюємо гурток любителів Чехова - нічого більше. А потім на культурну основу накладаємо організаційні моменти. Це перший рівень.
Будівництво матриці 2 рівня - це люди, які симпатизують нам без вербування. Знаходимо тих, які навчалися в Росії. Апологети "русского мира", ті хто сам дійшов, начитався Гумільова, і каже: "Невже це правда, у них пласт культури цікавий", - вони стають інформаційними вузлами. Сама того не відаючи, така людина вже веде інформаційну розвідку. Причому, все у відкритому режимі, все законно.
Потім на ту територію вставляється так звана бойова платформа - від 1 людини до дивізії. Припустимо, ви закінчили університет в Оренбурзі, і заразилися комуністичною ідеєю. Вам говоримо про те, щоб ви створили бойовий осередок людей, який в разі форс-мажору, в разі Третьої світової буде готовий захистити свою країну.
Ми з вами в Португалії? З португальцями говоримо про португальських ******ів: "У вас же був Салазар, через якого 40 років страждав португальський народ?".
У кожній країні колись був якийсь страшний тоталітарний період, і я апелюю до нього. Прошу вас створити бойову групу, яка ні в якому разі не буде піддавати вашу країну загрозі. Вона буде існувати на випадок ******ського путчу. В такому випадку ми дамо вашій групі все, що вам буде потрібно: офіцерів зброю, гроші, інформацію - все для того, щоб ви захистили вашу країну. Так все суспільство стає контрольованим, і ми отримуємо багаторівневу структуру."
а если (или когда) начнутся прилеты дронов "на другие аэродромы"? за Урал будут перенаправлять? этих *****ов зажравшихся надо было начинать гонять уже давно! а то для них война всё еще идет в формате "кино по телевизору"...
Головне в скляній тарі, шоб їх оглушало, а потім на пляшки можна сідати.Пам'ятаю хтось пропонував росіянам із квадрокоптерів горілку скидати![]()
на это можно смотреть вечно))) воем личинки *****а удовлетворён!
Это кобьіла румянец свьоклой наводила?рвотного нннада?)))))
Я не настолько погружен в религиозную тематику, но здаается мне шо РПЦ воспоследует за кораблем в среднесрочной перспективе, а служители ее, хотящие служить и далее, вынуждены будут переподчиниться. Или эмигрировать.. Никто никому ничего не простит.Вчера поговорили немножко с одной знакомой о церковном вопросе.
Я допустила тактическую ошибку, не спросив ее - какой Руси крещение вы праздновали в своей церкви?
Потому что разговор быстро перешел на судьбу УПЦ-МП - мол, теперь или в катакомбы, или в автокефалию, но там есть вопросы церковного устройства. А мы, мол, и так независимы от РПЦ. Я ей посоветовала посмотреть в Интернете статью - ДИПТИХ и найти там УПЦ. Ни в диптихе в редакции КПЦ, ни в диптихе в редакции РПЦ УПЦ нет. А вот духовная связь с РПЦ никуда не делась из устава.
Я не настолько погружен в религиозную тематику, но здаается мне шо РПЦ воспоследует за кораблем в среднесрочной перспективе, а служители ее, хотящие служить и далее, вынуждены будут переподчиниться. Или эмигрировать.. Никто никому ничего не простит.
"Feel the city breakin'
Одне слово - СВОлота!"Случилась "специальная военная операция".
Ніхто її не починав. Вона сама сталася.
Переглянути вкладення 13406191
А що вони там про "гамно" співають?Північна Корея зустрічає Шойгу народними піснями
про ****о с 0:28