Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

россия напала на Украину

Чому важливо нищити осередки росыйськоъ культури. Толстой з чэховим, кажете?

Лариса Вакульницька

цікава схема вербовки агентів впливу росії в інших країнах. ясно, що відхилення від схеми можуть бути величезними, особливо на третьому етапі, але перші два опираються на російську культуру.
"- Вести з людиною розмову таким чином, щоб вона стала абсолютно щирим нашим прихильником. Ми створюємо осередки культури, вкладаючи гроші в балет, мистецтво - у що завгодно. Щоб людина почала щиро цікавитися Улановою ... Тютчевим ... Ми даємо найкраще, не шкодуємо для цього грошей і сил, знаходимо знакові фігури.
Припустимо, ми сидимо з вами в Португалії і розмовляємо про Чехова. Вам подобається Чехов? Мені теж. Ось грунт.
Знаходимо представників інтелігенції в маленькому містечку-побратимі і створюємо гурток любителів Чехова - нічого більше. А потім на культурну основу накладаємо організаційні моменти. Це перший рівень.
Будівництво матриці 2 рівня - це люди, які симпатизують нам без вербування. Знаходимо тих, які навчалися в Росії. Апологети "русского мира", ті хто сам дійшов, начитався Гумільова, і каже: "Невже це правда, у них пласт культури цікавий", - вони стають інформаційними вузлами. Сама того не відаючи, така людина вже веде інформаційну розвідку. Причому, все у відкритому режимі, все законно.
Потім на ту територію вставляється так звана бойова платформа - від 1 людини до дивізії. Припустимо, ви закінчили університет в Оренбурзі, і заразилися комуністичною ідеєю. Вам говоримо про те, щоб ви створили бойовий осередок людей, який в разі форс-мажору, в разі Третьої світової буде готовий захистити свою країну.
Ми з вами в Португалії? З португальцями говоримо про португальських ******ів: "У вас же був Салазар, через якого 40 років страждав португальський народ?".
У кожній країні колись був якийсь страшний тоталітарний період, і я апелюю до нього. Прошу вас створити бойову групу, яка ні в якому разі не буде піддавати вашу країну загрозі. Вона буде існувати на випадок ******ського путчу. В такому випадку ми дамо вашій групі все, що вам буде потрібно: офіцерів зброю, гроші, інформацію - все для того, щоб ви захистили вашу країну. Так все суспільство стає контрольованим, і ми отримуємо багаторівневу структуру."

а если (или когда) начнутся прилеты дронов "на другие аэродромы"? за Урал будут перенаправлять? этих *****ов зажравшихся надо было начинать гонять уже давно! а то для них война всё еще идет в формате "кино по телевизору"...

на это можно смотреть вечно))) воем личинки *****а удовлетворён!

я там в комментах отметился для анголязычных. Потому что ****а и там серет свою пропаганду в уши западному сердобольному обывателю, далекому и не осознающему весь ее ****** здесь в Украине...

Вчера поговорили немножко с одной знакомой о церковном вопросе.
Я допустила тактическую ошибку, не спросив ее - какой Руси крещение вы праздновали в своей церкви?
Потому что разговор быстро перешел на судьбу УПЦ-МП - мол, теперь или в катакомбы, или в автокефалию, но там есть вопросы церковного устройства. А мы, мол, и так независимы от РПЦ. Я ей посоветовала посмотреть в Интернете статью - ДИПТИХ и найти там УПЦ. Ни в диптихе в редакции КПЦ, ни в диптихе в редакции РПЦ УПЦ нет. А вот духовная связь с РПЦ никуда не делась из устава.
Я не настолько погружен в религиозную тематику, но здаается мне шо РПЦ воспоследует за кораблем в среднесрочной перспективе, а служители ее, хотящие служить и далее, вынуждены будут переподчиниться. Или эмигрировать.. Никто никому ничего не простит.

Я не настолько погружен в религиозную тематику, но здаается мне шо РПЦ воспоследует за кораблем в среднесрочной перспективе, а служители ее, хотящие служить и далее, вынуждены будут переподчиниться. Или эмигрировать.. Никто никому ничего не простит.

процес идет потихоньку, на гос уровне Украина отмечает теперь церковные праздники(и ассоциированные с ними не церковные) с 1 сентября 2023 по нормальному календарю основываясь на последних решениях ПЦУ в том числе

По данным источника ВЧК-ОГПУ, министерскую башню Москва-сити охраняют сотрудники ФСО.

«Всего там шесть Министерств, во всяком случае точно шесть разных органов. Подробности держат в секрете от всех, там даже поста Росгвардии нет, чиновников охраняют федералы. Когда последний раз был пожар и глава Минэкономразвития Максим Решетников пропал во время доклада путину, концов найти не могли из-за этого. ФСО, недосмотрели, кто там рубильник выключил, а искали крайних среди всех, но только не среди них.

Что касается 10 этажа, то предварительно этот этаж (а всего 10 этажей) занимает Минэкономразвития. Заявление Собянина про повреждение остекленения мягко сказано. Там все выгорело внутри, а по всему кварталу разлетелись бумажки — служебные документы».

Переглянути вкладення 13406207

Назад
Зверху Знизу