Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
ну тогда пусть расияне на телегах ездят . а то хаят запад и еще насмехаются над ним . ублюдкиЧому, чому? Тому, що та дроч зазвичай не заводиться.
еще бы тут своими болезнями не завоняли нас...вот **** взорвали нашу Каховскую плотину и теперь сдыхать все будете из-за болезней .
Так не обязательно вода, военные на передке контактируют с этими *****ами, *** его знает чем эти падлы болеют,Та ми ж руки миємо і вода у нас із свердловин, хлоруємо чи кип'ятимо.
сідявиє туберкульозом через одного...*** его знает чем эти падлы болеют,
120 спецназівців та 12 контейнерів зброї
Дык Африка епта. Мыслят своими категориями - миротворцы хуевы.120 спецназівців та 12 контейнерів зброї
Вони б ще танк із собою взяли бо Польща небезпечна країна.
Я так розумію, для африканських царів це звичайний стаф. А про реєстрацію вони взагалі не чули... який такий дозвіл? Нахуя мені попереджати про якихось людей на борту, я ж цар, кого хочу того вожу.
ХЗ, може провокацію готували. Він же ****онув потім, що ракетна атака це деза, і ні яких ракет він не чув і не бачив (хоча, їх бачив увесь Київ, і чув теж).120 спецназівців та 12 контейнерів зброї
Вони б ще танк із собою взяли бо Польща небезпечна країна.
Так незатейливо ехали захватывать Киев, но поляки испортили такой прекрасный план,Дык Африка епта. Мыслят своими категориями - миротворцы хуевы.
Сказочник,⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.