Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

россия напала на Украину

Болото можна змінити лише зовнішніми зусиллями. Саме по собі воно не здатно стати чимось іншим/кращим.
Є така штука - міліорація... Це, коли шари, які живлять болото, пускають мимо болота по канавах - болото стікає і перетворюється на пустелю :)

річ у тому, що ***ло, може, й чкурне, а двійники чи трійники будуть й далі запускати криголами та індичники по відео...
Та хай вони там, на ращині, хоч їбуть один одного в будь-які місця.
Головне аби не потикалися за межі свого лепрозорія для розумово відсталих.

Та хай вони там, на ращині, хоч їбуть один одного в будь-які місця.
Головне аби не потикалися за межі свого лепрозорія для розумово відсталих.
Як практика показує - вони не пхнуться до сусідів тільки якщо їм ноги відпиляти, або, якщо вєртухай з вишки не пускає і собаки гавкають.

Я б навіть погодився. Якби не декілька обставин.
Перше. Йдеться не аби про кого, а про ідейно збочену паскуду, яка вже давно йобнулася на ґрунті повернення колишніх часів.
Військовий реконструктор, так би мовити, за покликом серця. Той, хто спить та мріє переписати історію аби "великая россия" хоча б у військово-патріотичних шоу виглядала кращою ніж вона є насправді. Це ж не *** псячий.
Сюди ж можна додати загально відомі "подвиги" цього вилупка під час хвилі ****нської агресії в 2014 році.
Достатньо пригадати Славянськ.
Ну й різні інші дрібниці - офіцер фсб, учасник військових конфліктів різного ґатунку і т.ін.
Тобто на дечому у військовій справі непогано розуміється. А отже може бути корисним.
А головне - він сам добровільно готовий вдень й вночі робити будь що аби тільки шкодити Україні.

Друге. Зважаючи на тотальне розйобанство, присутнє рашоугрупованню що зветься "армією", годі дивуватися.
Про наїбалово, яке є притаманним не лише цій "армії", а й суспільству загалом, мабуть зайвий раз нагадувати нема сенсу.
До того ж, як добре відомо, гіркін-стрєлков встиг добряче потупцювати по хіба не всіх болючих точках кремля, раз-пораз критикуючи бездарність та непрофесійність як самого бункерпадла, так і його генералів та загалом цієї дурної війни.
Тож зовсім не дивно що його використали та викинули.
Хіба він перший? І вже ж точно не останній.
ни один командир не будет рисковать своей шкурой, жопой и погонами без официального приказа и разрешать каким-то левым реконструкторам шароебится по своему подразделению и еще и присутствовать на совещаниях, слаживать коллектив и тянуть лямку. все остальное - лирика. как только уволили - иди *****. все. разговор короткий? не доволен - ****уй в москву, в фсб, договаривайся, пусть оттуда мне прикажут. а пока - ****уй *****.

ни один командир не будет рисковать своей шкурой, жопой и погонами без официального приказа и разрешать каким-то левым реконструкторам шароебится по своему подразделению и еще и присутствовать на совещаниях, слаживать коллектив и тянуть лямку. все остальное - лирика. как только уволили - иди *****. все. разговор короткий? не доволен - ****уй в москву, в фсб, договаривайся, пусть оттуда мне прикажут. а пока - ****уй *****.
Його ніхто не виганяв. Він сам здав зброю.

Його ніхто не виганяв. Він сам здав зброю.
Это *** ,все трындело в своих ****ах как не правильно организовано и развивается .Потом поехало на фронт увидело как оно действительно все хуево и там полный аллес. И ни какие действия уже не помогут.

Та ні, поки він там шаройобився, він був офіційно оформлений, а вже коли розісралися, то дали задню, щоб не платити гроші.

Ерунда! У него большой авторитет среди орков. Он много знает! Он учавствовал и в захвате Крыма, его отряд первым вошел на Донбасс.

Представник росії в НАТО НєбєнзЯ погрожує об’явити Україні війну... ШО? Це недолуге вважає що війна ******ської росії проти вільної України, якщо вона не об’явлена, то просто гра така???
.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Переглянути вкладення 13213644

Представник росії в НАТО НєбєнзЯ погрожує об’явити Україні війну... ШО? Це недолуге вважає що війна ******ської росії проти вільної України, якщо вона не об’явлена, то просто гра така???
.

Переглянути вкладення 13213644
:D

***** у него харя уголовная )

прикол расскажу - *****ы стали все чаще стесняться в интернете называть свою страну )
например, вот моя тема на форуме биткоинтокс

мне пишут в личку *****ы с предложением посотрудничать. но на вопрос - откуда территориально - морозятся, пишут - планета земля и т.д. я это начал замечать еще летом. одно дело зайти в канал в телеге и обосрать какую-нибудь новость про русские трупы и написать, что это все фейк и что вот завтра они нас всех замочат, а совсем другое когда касается айти и денег. начинают вилять жопой как вокзальные ****и - и заработать хочется и такие патриоты, что стыдно признаться, из какой страны.

подозреваю, дальше этот процесс будет олько нарастать - на обрыганой кухне за стаканом мутного самогона с огурцом - патриоты, в приличном обществе - по стеночке и на полусогнутых.

Это на века будет спор кто больше ******* росссиюшку. Николай второй или ***ло первый.
Тут еще интересный момент вырисовывается.
Украина 30 лет создавала (или воссоздавала) украинскую нацию, с трудом преодолевая региональные барьеры.
***лу на это хватило 2-3 дня.
Гиннес плачет - дайте его мне!

Назад
Зверху Знизу