Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
О пензенском диалекте, битых ссылках и профессиАнальном цнотливом патриоте.Я жодним чином не казав, що я профі з відкриття битих посиланнь - то твої фантазії.
Брехо? Так де твій фах перекладача? У рязані залишився? Я свій не ховаю десь у пазуці - все наочно.
Хамло? Це, може я матюкаюся, як працівниця узбіччя мкаду? Може, це я на твою адресу тут щось писав лексикою тамбовської синявки?
Отже - ти ще й продемонструвала класичне, на кшталт ольгінського, завертання "стрілок", щедро надавши мені власних "чеснот".
От "українська патріотка" й проявилася.
Зи: *****ським ботам вже давно дозволили про крим та *****ського царька писати що завгодно. То вже давно не показник. А от з мовою, виходить - пЄчалька, через скрєпу переступити так і не наважилася, так якимось пєнзєнським діалектом і крапаєш.
Для каждого пристрастного - свой сорт ****а ненавистен более других. Порой настолько, что остальные ****а, или отдельные из них, едва ли не гастрономические качества приобретают.
Мне - любое ****о - ****о и есть. Любое - за последние, как минимум, 121 (сто двадцать один) год. Без исключений. И у коего из них амбре тошнотворнее - нюхать не намерен.
Пристрастность в сортах ****а - дорожка кривая.
Кто о Викторе Фёдоровиче и его сынке Порошенко думает, кто о Тимошенко. Каждому своё.
Вы - враги.
О пензенском диалекте, битых ссылках и профессиАнальном цнотливом патриоте.
![]()
Блокбастер "Дракоша и Барсик в кольце врагов".
Ти обрала просто як про себе)))
То що тобі там не подобається? Хоча ні, подобається, оскільки саме це й обрала. Чи то по Фрейду, чи навіть тим пишатися вважаєш доречним - то твій анамнез.
Я пишу відповідно до особи, для якої воно призначене. Те - призначалося іншій особі, але якщо хочеш - можеш, звичайно, й для себе взяти, тобі видніше. Якщо покопирсатися глибше - знайдеш мої дописи власне *****ам, штатним ольгінцям. Відповідною, добре їм зрозумілою, лексикою. Якщо вважатимеш за потрібне спроєктувати тамтешні тексти на себе - будь ласка, дідусь Фрейд буде радий. Заразом - зможеш підвищити кваліфікацію в *****ському маті, бо твоя - просто жалюгідна.
А посилання було - бите, скрін надав.
Да я уже поняла, что ты брехло и хамло, расслабься.З якого це дива парою? Тобто, якщо ти матюкаєшься, то ти *****ська ******, так виходить?
Да я уже поняла, что ты брехло и хамло, расслабься.
У тебя на тамбовщине, переводчик из наливайки.Як кажуть у вас на тамбовщині
Да я уже поняла, что ты брехло и хамло, расслабься.
У тебя на тамбовщине, переводчик из наливайки.
що, й *****ські слова скінчилися у резерві, що повторюєшся, "чесна" "перекладачка"? А ти - знов матюками, як раніше, "культурна" та "ввічлива", не соромся.
Переводчик вссатый, у тебя в одном комменте 5 /пять/ раз встречается слово "****о". Ты не поздно из себя целку начал строить?
Или у тебя там из-под ника ферма лаптеногих подхуйловцев шпарит, что более вероятно.
Меня твое ****о не заело, поскольку оно твое. Просто я люблю последовательных людей.А що, не вистачає розуму дотумкати, що в тому коменті мова саме про лайно? Та й навіть якби я його ще сотню разів там додав, зе на один твій жалюгідний матюк все одно не тягне, бо у російській "****о" - аж жодним чином не є лайкою, а лише одним з синонімів відповідної субстанції. Наприклад - тих політиканів, до таборів яких ви тут порозлазилися.
Й для "особливо талановитих" - нагадаю, що здебільшого пишу тією лексикою, яка відповідає отримувачу. Ти - виключення, бо давно напросилася десь так на пів-дюжини матюків "отвєточкой", як у вас кажуть. Але задля експерименту - можу матюки й не вживати, бо природної потреби в тому не маю, як в дехто.
А чого це тебе саме лайно так завело? Знов за Фрейдом? Чи за скрєпами? Продовження буде - про деякі частини організму, чи все ж *****ів наслідувати не будеш?