Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
На вопрос с ответь.За язык никто не тянул.Предложенный свинарчуком сленг, если я его правильно понял, не подразумевает это делать "# раз на дню". Если не догнал, поясняю
И законспектируй: я лично ни за кого, кроме Тимошенко, не *****
пидоBrass сказав(ла):а Я-дрочер ..
И законспектируй: я лично ни за кого, кроме Тимошенко, не *****...
Законспектировали, Brass=Ананист.И законспектируй: я лично ни за кого, кроме Тимошенко, не *****,
Тыща извинений но я и видео притачу.Карта Николя Сансона 1674 года издания. Мы видим здесь «вЯликую рАссею»?
.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
![]()
Як поросятка, вiдгодованi на державних харчах))))))Інші троє розовеньки, а в упиря землістий колір хайла.
У *****ів зараз в Твіттері поширюється хештег "япрезіраюпутіна" . Жодна падла не згадує про війну в Сирії , Грузії , вже не кажу за Україну . Всі коменти впераються в холодильник . Отакі *****ські ліберастичні ****и .
Ні , я не сподівався на каяття *****ів . В черговий раз переконуюсь , що ***** - це лайно на лопаті .а ви справді сподівались на розкаяння? Це типова ситуація кінця імперії. Любої. З поправками на часи і ментальність. А так все як завжди. Плебс починає недоїдати, ще й розваг позбавив вірус. На горі відчувають шанс. Хтось здобути, хтось втратити. Це просто неймовірно. Адже тільки ледачий не казав про саме такий кінець імперії- у вигляді фарсу. Ті самі незрозумілі і затратні війни по периметру, те саме падіння цін на сировину, те саме старіння еліти в кремлі- все це вже було недавно. Для нинішній кремлівський старців це було трагедією (за їх словами). Тепер це буде фарс (для решти притомного світу).
Тю,,***....Яке каяття??? В них жоден не вийшов на вулицю, коли Крим анексували!!! "путин прийди, путин введи!" - таке було по всьому пiвостровi!я не сподівався на каяття *****ів
Тю,,***....Яке каяття??? В них жоден не вийшов на вулицю, коли Крим анексували!!! "путин прийди, путин введи!" - таке було по всьому пiвостровi!
А зараз сама главна ***********, Поклонська, вже каже - "При Украине в Крыму было лучше!", ну не падла, ***??????
Ну, *****-не ***** - не тебе судить.
Зато очевидные и доступные твоему пониманию простые аргументы я привёл, на которые ты не ответил и сразу слился.
Что, впрочем, и требовалось... практически все избиратели Януковича и его ПР-брата Порошенко такие устрицы - более скользкие, чем просто рыги
Кто это там безобразничает с дедушкиного аккаунта? Не поверю ни разу, что тов.милиционер не признал секретаря Совбеза. Времён дидоваивательных и покорения Кавказа. ЕМНИП, ещё и однофамильца дедушкиного прямого начальника.А меня больше интересует вопрос, шо там Луценко делает на заднем плане.
Будет косплей, бессмысленный и беспощаный. Будут брать друг друга в плен, и содомировать под звуки Эрики.Готовятся к 9 мая?