Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

россия напала на Украину

Предложенный свинарчуком сленг, если я его правильно понял, не подразумевает это делать "# раз на дню". Если не догнал, поясняю
На вопрос с ответь.За язык никто не тянул.
И законспектируй: я лично ни за кого, кроме Тимошенко, не *****
:)

пидоBrass сказав(ла):
а Я-дрочер ..

И законспектируй: я лично ни за кого, кроме Тимошенко, не *****...

по старой совковой традиции у тебя в тулике портрет Жули ? Сколько раз на день ты не дрошь на Жульку,а дрочишь на ***ла с ЗЕлей ?:confused:

Карта Николя Сансона 1674 года издания. Мы видим здесь «вЯликую рАссею»?
.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

47db7ca99d79346fc.webp

У *****ів зараз в Твіттері поширюється хештег "япрезіраюпутіна" . Жодна падла не згадує про війну в Сирії , Грузії , вже не кажу за Україну . Всі коменти точаться навколо холодильника . Отакі *****ські ліберастичні ****и .

*****и в Твіттері зараз розкручують хештег #япрезираюпутина . Жодна *****ська падла не згадує Сирію , Грузію , не кажу вже про Україну . Все точиться навколо холодильника . Такі вони , *****ські вилупки .

У *****ів зараз в Твіттері поширюється хештег "япрезіраюпутіна" . Жодна падла не згадує про війну в Сирії , Грузії , вже не кажу за Україну . Всі коменти впераються в холодильник . Отакі *****ські ліберастичні ****и .

а ви справді сподівались на розкаяння? Це типова ситуація кінця імперії. Любої. З поправками на часи і ментальність. А так все як завжди. Плебс починає недоїдати, ще й розваг позбавив вірус. На горі відчувають шанс. Хтось здобути, хтось втратити. Це просто неймовірно. Адже тільки ледачий не казав про саме такий кінець імперії- у вигляді фарсу. Ті самі незрозумілі і затратні війни по периметру, те саме падіння цін на сировину, те саме старіння еліти в кремлі- все це вже було недавно. Для нинішній кремлівський старців це було трагедією (за їх словами). Тепер це буде фарс (для решти притомного світу).

а ви справді сподівались на розкаяння? Це типова ситуація кінця імперії. Любої. З поправками на часи і ментальність. А так все як завжди. Плебс починає недоїдати, ще й розваг позбавив вірус. На горі відчувають шанс. Хтось здобути, хтось втратити. Це просто неймовірно. Адже тільки ледачий не казав про саме такий кінець імперії- у вигляді фарсу. Ті самі незрозумілі і затратні війни по периметру, те саме падіння цін на сировину, те саме старіння еліти в кремлі- все це вже було недавно. Для нинішній кремлівський старців це було трагедією (за їх словами). Тепер це буде фарс (для решти притомного світу).
Ні , я не сподівався на каяття *****ів . В черговий раз переконуюсь , що ***** - це лайно на лопаті .:)

я не сподівався на каяття *****ів
Тю,,***....Яке каяття??? В них жоден не вийшов на вулицю, коли Крим анексували!!! "путин прийди, путин введи!" - таке було по всьому пiвостровi!
А зараз сама главна ***********, Поклонська, вже каже - "При Украине в Крыму было лучше!", ну не падла, ***??????

Тю,,***....Яке каяття??? В них жоден не вийшов на вулицю, коли Крим анексували!!! "путин прийди, путин введи!" - таке було по всьому пiвостровi!
А зараз сама главна ***********, Поклонська, вже каже - "При Украине в Крыму было лучше!", ну не падла, ***??????

до речі, так. Ось ще один крикметний знак ****єца в імперії. Хтось же вклав їй ці слова, не сама ж вона наважилась

Ну, *****-не ***** - не тебе судить.
Зато очевидные и доступные твоему пониманию простые аргументы я привёл, на которые ты не ответил и сразу слился.
Что, впрочем, и требовалось... практически все избиратели Януковича и его ПР-брата Порошенко такие устрицы - более скользкие, чем просто рыги

Ты, наверное, из серии: если защеку уже дадут, то чтобы не стыдно было - скажу сладкий был, как мед!

А меня больше интересует вопрос, шо там Луценко делает на заднем плане.
Кто это там безобразничает с дедушкиного аккаунта? Не поверю ни разу, что тов.милиционер не признал секретаря Совбеза. Времён дидоваивательных и покорения Кавказа. ЕМНИП, ещё и однофамильца дедушкиного прямого начальника.

Пентагон определил РФ как террористическую страну.

Председатель Объединенного комитета начальников штабов ВС США Марк Милли поставил РФ в один ряд с террористами в ходе виртуального оборонного форума...
.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

2138084bf2e4abab45.webp

Назад
Зверху Знизу