Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

россия напала на Украину

Этим двум машинам повезло. Особенно Ниве

f8bf2a9ed1386e041.webp

я не маю ілюзій. Говорю лише про те, що на світлині явно не дєрєвня, а типове село українців Клину. Звичайно, пропаганда дісталась навіть Галичини (див. релультат Виборів 2019), але багато традицій лишилось.
До речі, прямо зараз, на наших очах твориться ще одна міфіологема *****ів. Одна російська кавова фірма проводить багатоденну рекламно-інформаційну кампанію. І ось вони розказують історію кави. Щось там про Західну Європу, те та се. А потім,- а в ето врємя на востокє русскіє казакі в захвачєнном турєцком обозє находят кофє. І вот уже казачкі п'ют кофє с падругамі. Так кофє попало в Расію.
Тобто беруть відому історію Віденьської облоги турками, і, опа- росія родіна слонов. Все, забуваймо про Юрія-Франца Кульчицького. Це були *****и :D

одна назва россійські казакі то уже смішно :D

я не маю ілюзій. Говорю лише про те, що на світлині явно не дєрєвня, а типове село українців Клину. Звичайно, пропаганда дісталась навіть Галичини (див. релультат Виборів 2019), але багато традицій лишилось.
До речі, прямо зараз, на наших очах твориться ще одна міфіологема *****ів. Одна російська кавова фірма проводить багатоденну рекламно-інформаційну кампанію. І ось вони розказують історію кави. Щось там про Західну Європу, те та се. А потім,- а в ето врємя на востокє русскіє казакі в захвачєнном турєцком обозє находят кофє. І вот уже казачкі п'ют кофє с падругамі. Так кофє попало в Расію.
Тобто беруть відому історію Віденьської облоги турками, і, опа- росія родіна слонов. Все, забуваймо про Юрія-Франца Кульчицького. Це були *****и :D

одна назва россійські казакі то уже смішно :D

Доречі а були россиянє в той час. Ах да пьотл не успєл їх придумати :іржач:. Сукін син :D

И попёздывать тоже нежелательно. Согласен, наречливый ты.:рл:

Спишу цей висєр на старіковський маразм гарно заправлений алкоголем.
Історію Кубані подивився? А ти там взагалі був? Знаєшь настрої населення (навіть 10 років тому)?

Доречі а були россиянє в той час. Ах да пьотл не успєл їх придумати :іржач:. Сукін син.

якби ті волохаті чорти з'явились під Віднем, то втекли б і турки, і поляки з німцями. Подумали, що то шайтан явився наяву. :D

До русни начинает доходить

Правительство планирует продлить «заморозку» накопительной части пенсии еще на один год. Всего за 2021, 2022 и 2023 года эта мера принесет бюджету приблизительно 650–700 миллиардов рублей.

Согласно проекту федерального бюджета, Росгвардия за три следующих года получит около 770 миллиардов рублей.

:D

3caa786954880028fb8a083.webp

А это Расея? Светодиодный трафарет на троллейбусе кагбе латиницей - _3 (Rai)LWAY STAT(ion). Что за нашивки у кацманавтов? Что за восточные лица на заднем плане?

Недавно мені до рук потрапила рідкісна металева ікнка. Перевірка виявила, що ця іконка відома лише в одному екземплярі. Виявили це на російському сайті Мєдноліт, і дуже просили надати їм великі світлини іконки . Я майже був готовий, уже сфотографував, коли добрі люди пояснили мені, що *****и саме так будують собі історію. Тобто береться світлина рідкісної речі Х - ХІ сторіччь, і пишеться, що ця річ знайдена десь під Москвою, або під Новгородом і т.д. А для істориків вкрай важлива ПЕРША публікація, на яку потім десятиріччями зсилаються дослідники. Пояснили мені своєчасно.:кручусь::yahoo:

Спишу цей висєр на старіковський маразм гарно заправлений алкоголем.
Історію Кубані подивився? А ти там взагалі був? Знаєшь настрої населення (навіть 10 років тому)?

Суслик, тіы ли это? Ишь, как замаскировался!:D Историю кубанского казачьего войска, бывшего Черноморского, бывшего Запорожского знаю. На Кубани был во времена СССР, свободно общался на родном для меня украинском языке с местными. Настоящими местными, а не завезенной в 30х годах шелупонью из нечерноземья. :D Ты видимо тоже завезенное ****о в Украину?
И крайнее! *****! Я никогда не пил, и на старости начинать не планирую.
А теперь традиционно - *****! ПОШЕЛ НА ***!:україна:

Недавно мені до рук потрапила рідкісна металева ікнка. Перевірка виявила, що ця іконка відома лише в одному екземплярі. Виявили це на російському сайті Мєдноліт, і дуже просили надати їм великі світлини іконки . Я майже був готовий, уже сфотографував, коли добрі люди пояснили мені, що *****и саме так будують собі історію. Тобто береться світлина рідкісної речі Х - ХІ сторіччь, і пишеться, що ця річ знайдена десь під Москвою, або під Новгородом і т.д. А для істориків вкрай важлива ПЕРША публікація, на яку потім десятиріччями зсилаються дослідники. Пояснили мені своєчасно.:кручусь::yahoo:

ух ти. Дякую. Маю приятеля, який занурений в розкопки часів 2СВ. До війни в нього частими гістьми були такі собі історикопропагандисти з-за порєбріка. Треба попередити чоловіка,- не завадить.

Ха! "Перешить" софт для табло под кириллицу в "великомогучей" некому?

Фотография Давида Френкеля ("Медиазона"). Отчет о наблюдении за массовыми публичными мероприятиями против повышения пенсионного возраста в Петербурге 9 сентября 2018 года. 10.09.2018
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

путин про нейтрино

одна назва россійські казакі то уже смішно
то вы еще про орловских казаков не слышали))))
https://ru.wikipedia.org/wiki/Новосильские_казаки

30-40 лет назад бухали за клубом да перееблись крест на крест друг с другом, а сейчас все благополучные матроны верующие, да казаки в папахах с портупеями.

Назад
Зверху Знизу