Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Та как сказать. То тут то там начинает проскакивать информация для него неприятная. Тот же дед с елочкой. Без молчаливого согласия местных властей хрен бы такой сюжет был снят и опубликован. Да и технологические аварии это не случайности. Значит начинается тихий саботаж местных элит. Я видел как это происходит, в 90-е. Местные власти дают команду местным силовикам не вмешиваться, а профсоюзам дают команду митинговать.Ну, рейтинг ***лу щас ***** не всрался.
Сторожем? Выпускающим механиком? Да ***** кем. Ты обслуживал разработанную кем то технику! Часом не на автобазе с Януковичем трудился?![]()
И это ахуенна, ящетаю!Узнал, что у нас ДР Степана Бандеры - государственный праздник. Пылает зачётно.
Там ещё такое классное факельное шествие в видеоряде подложили. Я аж нас зауважал!И это ахуенна, ящетаю!

Шо вы туд? Сретесь, как обычно? Завязывайте и с Праздниками!![]()
Тебе бы о вечном, о душе уже подумать , а ты хамишь до сих пор.
Ну не хорошо же.
И название темы уже прочти. Потрудись.

Та то дед пока всех не обругает - спать не ляжет. Привыкли уже.скажи? вот ******* уже
Там ещё такое классное факельное шествие в видеоряде подложили. Я аж нас зауважал!![]()
скажи? вот ******* уже
Я недавно поймал себя на мысли, что не до конца понимаю значения сего *****ского слова "*******". Я вспоминаю когда сгоряча заночевал с двумя молодухами и к утру был в том самом состоянии. Вот, отрицательных эмоций не было у меня тогда никаких.
Ну и славненько.Всё это прикольно и смешно, но это втюхивается на 140 млн., которые, как бараны, пойдут за своим пастухом.
Патронов хватит.На етапі проектування все, що стосувалось газу узгоджували у спеціалізованому інституті в Києві. Підписані і ними креслення використовували при виробництві машин, але все, що стосується газа, монтували люди із спеціалізованого підприємства, які приїжджали до нас на завод.Працював у АТП, провідному по газофікації... І сами проводили переобладнання і на газ і навпаки... Чистогазові ЗИЛи повертали до можливості працювати ще і на бензині, з Камазів просто знімали заводське газове обладнання... Народу більше метан подобався, але тоді вартість взагалі нікого не цікавила, вирішальною була наявність власної пропанової заправки. Метан за містом і черги.
Или - за Нильсом из сказки?Всё это прикольно и смешно, но это втюхивается на 140 млн., которые, как бараны, пойдут за своим пастухом.

****о завали, порчак золотушній!Слышь, отец, ты подзаебал тут всех поносить. Сопляки, пулей вылетишь, свинота дикая. Ты так с друзякой со своим, долгоруким *****ездолом ****уна гоняй и делись с ним своим жизненым опытом. Раскудахтался .лядь.

Я недавно поймал себя на мысли, что не до конца понимаю значения сего *****ского слова "*******". Я вспоминаю когда сгоряча заночевал с двумя молодухами и к утру был в том самом состоянии. Вот, отрицательных эмоций не было у меня тогда никаких.
Ну и славненько.Патронов хватит.
ну таке..понтонулся ни к месту..ну ок)****о завали, порчак золотушній!![]()
Ти і сюди підтирати прийшов? У себе в гілці вже все повитирав?впізнаю володимира - таке ж хамло. і що, дійсно ви балони високого тиску використовували у системах з пропаном? а нахуя?

впізнаю володимира - таке ж хамло. і що, дійсно ви балони високого тиску використовували у системах з пропаном? а нахуя?
Я - луганчанин. Якщо якась тварина вам почне розповідати про "дагаваріцца с Расієй" - сміливо бийте в пику.
Бо ми бачили ЇХ - тих, з ким пропонують різні потвори "дагаваріцца".
Ми з ними стикалися обличчя в обличчя. Ми з ними розмовляли.
Ви ніколи не бачили путінського бойовика - не в телевізорі, а перед собою?
Ви з ним говорили? Ви йому в очі дивилися?
Йулі триндіти - не мішки тягати.
Великому "полководцю" Гриценку, якій побоявся піти воювати - з телевізора дуже зручно під "шампусик" розповідати, як не треба воювати.
Зеленський... Тільки **** може гоосувати за це... тіло.
А я, цуко, їх бачив впритул. І розмовляв.
Не надто глибоко, бо пристрелити в якості головного аргументу - як 2 пальці об асфальт.
А не вони головні - головні расейська офіцерня.
Там один тренд: Україну має бути знищено і приєднано до Росії.
Повірте, якщо хтось каже, що війну можна закінчити "домовившись" - це або ******, або агент Кремля.
Відтак, усі, хто вам салом по губам мастить - від Йулі до Гриценка і тупого клоуна на заробітках в олігарха Коломойського - Зеленського - або брехуни, або, ще гірше...
Тому що мені у вічі "русскомірци" заявляли: "не зупинимося, поки не знищимо останннього ****а даже єслі он на русском із'ясняєцца. Ету землю надо почіcтіть под висшую расу. Нашу".
Максимум, що вони планують для вас, в тому числі "русскоязичних" - пахати в шахтах на благо "вищої раси".
Вони уже пашуть - в Алчевську, Донецьку, Горлівці.
На Алчевському меткомбінаті середня з/п сталеварів - 140 доларів (4000 грн).
Тож, якщо виповзає черговий кандидат у президенти, й говорить "Я домовлюся" - хріначте черевиком в писок, нахабний і продажний.
То ви його й вигнали з твоєї теми?впізнаю володимира - таке ж хамло.