Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

россия напала на Украину

Законченный *****...
Он как раз не совсем *****, а ушлый ***енок, роль у него такая, шут придворный, знает свое место, живет припеваючи, а ****** это вся *****ня. Вот справа в синем пижмаке лыбится чистый ****.

Вкладення

• .webp
    .webp
    32.9 КБ · Перегляди: 580
The Guardian: Нейтралітет Фінляндії був зашморгом Кремля, який тепер хочуть накинути на шию України

gegdb2.webp

Коли з’явилися новини про те, що зустріч президентів США і Росії відбудеться у Хельсінкі, деякі коментарі здавалися дуже тривожними. У міжнародних ЗМІ нерідко говорили про те, що Фінляндія стала місцем для проведення переговорів через її «нейтралітет». Мовляв, країна ще в часи Холодної війни була точкою, де проводилися мирні зустрічі між Сходом і Заходом. Але Фінляндія сьогодні зовсім не така. Вона повноправний **** Євросоюзу, а не якась сіра зона між Європою і Росією, пише фінська письменниця і публіцистка Софі Оксанен на сторінках The Guardian. Вона наголошує, що не правильно згадувати певні вирвані фрази з ери так званої «фінляндизації». Мова визначає реальність, і нещодавня історія змушує Фінляндію поводитися певним чином. Приміром, вона досі не **** НАТО через постійні погрози Росії, яка намагається переконати сусідів, що через вступ в альянс «небо впаде їм на голову». Фінська письменниця пише, що у 1977 році, коли вона народилася, її країна якраз була в розпалі так званої «фінляндизації». Попри те, що Хельсінкі змогли відстояти незалежність, СРСР використовував свій вплив, щоб втручатися у справи слабшого сусіда. Оце і була та сама «фінляндизація». Окрім сфери зовнішньої політики, це вплинуло на національну оборону Фінляндії, її економіку, систему освіти, пресу, книговидавництво і навіть на те, які фільми дозволяли транслювати в кінотеатрах країни.

Детальніше читайте на УНІАН:
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Історія

росія заборонила експорт товарів з України.
jcfg5b.webp

Російський цар Петро І указом від 12 липня 1719 року заборонив експортувати будь-які товари з України на Захід.

Таким чином царський уряд намагався посилити залежність економіки України від Москви та знищити вільну торгівлю в своїй колонії, повідомляє calendarium.com.ua.

Петро І намагався провести реформи в усіх областях державного життя Російської імперії. Наслідуючи західноєвропейські країни, він перейняв абсолютистську монархічну систему управління, коли колонії перебувають під соціально-економічним гнітом. Цар вирішив залишити Україну без будь-яких ознак самостійного економічного організму.

— Завтра у меня истекает срок добровольной выплаты денег. Но менеджеры говорят, что я ничего не получу, — рассказывает волгоградский юрист Екатерина. — Руководство волгоградской фирмы, в которой я купила и оплатила путешествие в Барселону, до сих пор не вышло со мной на связь. Они не позвонили, не извинились. Да что там говорить — спустя 10 дней мне до сих пор не сказали, почему не состоялся тур. Наши гражданско-правовые отношения не расторгнуты, поэтому я обратилась в прокуратуру и в полицию. Завтра пойду в Роспотребнадзор.

— Вместо обеда я бегаю и пишу заявления, выстаиваю в огромных очередях, — сетует Екатерина. — Сейчас я хоть немного успокоила своего 10-летнего сына, для которого поездка в Барселону была подарком на день рождения. Предложить ему что-то другое я, к сожалению, не могу — в выходные поедем с ним лишь в волжский аквапарк. Менеджер из турфирмы сказала, что многие пострадавшие тут же оплатили другие туры. Но я не рисую деньги. Открыть шкаф и достать оттуда еще 150 тысяч рублей тоже не могу. Поймите, я не жалуюсь. Это просто крик души.

------------------------------------------------

Футбол иди смотреть а не в Роспотребнадзор она собралась

Китайцы отоварились в «Магните» и испугали его посетителей. Впрочем, некоторые омичи уверены, что пусть лучше китайцы, чем военные НАТО.

Омичей сегодня утром взбудоражили китайские военные, которые закупали продукты в «Магните» на Старой Московке. В магазин пришли около десяти военных из Поднебесной в обмундировании, но без оружия. Китайцы попросту покупали продукты.

У омичей вызвало удивление, откуда в городе столько китайских солдат, да еще и на Старой Московке. Также омичи в соцсетях задаются вопросами: «А законно ли то, что военные в форме гуляют по городу? Как они здесь оказались?»

Впрочем, не всех омичей напугали китайцы – некоторые юзеры написали, что «пусть лучше в Омске гуляют военные из дружественного Китая, чем солдаты НАТО».

Это не Абхазия, это оккупированный Крым - Симферополь река «Салгир». Крымские ******и говорят, что с водой проблем в Крыму НЕТ, а про засуху наговаривают только - злобные бандеровцы и украинские СМИ...

bcdjj1.webp

а мені здається, що ти в селі на свято не був ніколи. Ні на загальносільське, ні на шкільне. Але тема не про те.

Бо то лукаво відкрещуватися від усього, мол, ми не такі як *****и в усьому. Завтра скажеш, що й очей у нас не по 2, як у *****ів?

У нас на одну хромосому меньше....

Китайцы отоварились в «Магните» и испугали его посетителей. Впрочем, некоторые омичи уверены, что пусть лучше китайцы, чем военные НАТО.

Омичей сегодня утром взбудоражили китайские военные, которые закупали продукты в «Магните» на Старой Московке. В магазин пришли около десяти военных из Поднебесной в обмундировании, но без оружия. Китайцы попросту покупали продукты.

У омичей вызвало удивление, откуда в городе столько китайских солдат, да еще и на Старой Московке. Также омичи в соцсетях задаются вопросами: «А законно ли то, что военные в форме гуляют по городу? Как они здесь оказались?»

Впрочем, не всех омичей напугали китайцы – некоторые юзеры написали, что «пусть лучше в Омске гуляют военные из дружественного Китая, чем солдаты НАТО».

Нормально сползают. Дальше будет "пусть лучше китайцы мою наташку ****, чем солдаты нато", а там и до "пусть лучше меня китайцы в **** ****, чем солдаты нато" недолго :рл:

«Слава Україні», який якраз і увійде в історію як родзинка нинішнього чемпіонату. Не кокошники, не уси Надєжди, не облизування Фьодора Смолова коментаторами Інтера. А саме «Слава Україні» на чемпіонаті в Мордорі, кровожерливому окупанті України. Де колишній київський динамівець узув усіх по саме не хочу: гага га
jba9hc.webp

А я вірив,правда це було в 70х.

Назад
Зверху Знизу