россия напала на Украину

Ти напевно найрозумніший? Напевно для цього американці запросили її в Штати, щоб вона була більш значною як кандидат? Або вони теж тупі, один ти все розумiеш?

Та *** його зна, чого вона туди їздила:незнаю: Он Жирік казав, що вона неабияка шльондра. Може вона просто їздила відсосати у представників Держдепу.
А до речі, про США. Розкажи, як так виходить, що головний ваш ворог у Вашингтоні, і навіть мультик намалювали, як ви їх "в труху". А ваші топ пропагандони і керівники держави саме туди їздять і відпочивати, і житло купують, і дітей навчають, і народжують. Хтось тут ****ить, тобі не здається?

Гусары, молчать!

ed5ffd.webp

О, свіженький ***** з'явився. Чи довго витримають модери?
Користувачів машинних перекладачів (особливо яндекса) видко здаля.

Арсенал страха Кремля. Росгвардия и МВД для подавления инакомыслия закупились на 10 млрд рублей
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Ти якийсь смішний, ти дійсно думаєш що ти ясновидець, і деякі питання ти вже самостійно порішав. Упевнений що я можу щось про це знати? З якого дива?

Тобто до твоєї макітри навіть вітром не могло надмухати такої крамоли? Ссишся навіть подумати про такі питання? ***ла саме такий електорат задовільняє, що не здатен на елементарне право на сумнів. :клас:
До речі, ти сам задав питання про кобилу-Собчак. Я просто дав тобі варіант.

Я тебе на мовi спалив, ****а. Аж вухо рiже.

Мдя, ***** яж ніяк не палиться. єбландекс-перекладач в дії.

моя думка що нi. Розумію що це тебе засмутить, але це моя думка...

твое отношение к обьективной реальности не имеет никакого значения. путин-таки ***ло и это знает весь мир.

Если бы тебе каждый день изо всех электроприборов, включая утюг, рассказывали о том, что ты представитель избранной нации, ты борешься с мировым злом, и только твоя нация является великой, а остальные чуточку ниже по рангу, то и ты бы превратился в зомби. Хочешь возразить, что с тобой не может такого случиться? Херраздва. Вспомни свое детство и ответь честно на вопрос - нахуя ты поперся в октябрята, потом в пионеры, а потом в комсомол?
Видишь ли, ты не совсем прав. Человек РАЗУМНЫЙ имел шанс таковым (разумным) остаться и тогда, и сейчас. Сейчас есть интернет, но в то время был "Голос Америки" и прочие радио - "Свобода", "Свободная Европа", и.т.д.
Так что доступ к информации таки БЫЛ. При желании, несмотря на глушение - вполне себе можно было слушать.
Однако, что тогда, что теперь, главное - это наличие ЖЕЛАНИЯ не дать себе лапшу на уши повесить. По течению плыть и быть "такими как все" - оно конечно легче.

"Вся суть за минуту": послание путина увидели в выступлении Жванецкого (видео)

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

От кого надо защищать свое отечество , мнение *****ов! ГЫГЫГЫГЫ

выпирают из Крыма новороссов

hfeg8f.webp

Назад
Зверху Знизу