Як смішно
Доречі, москалику, а розкажи нам про мультфілм з ракетою на ядерному паливі. Ми ту аж подих перехопили. Страшно стало, шо капєц. Тепер треба до студії Уолт Діснея звертатися, благати, щоби ті дали адекватну відповідь на таку загрозу.
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Як смішно
Ти напевно найрозумніший? Напевно для цього американці запросили її в Штати, щоб вона була більш значною як кандидат? Або вони теж тупі, один ти все розумiеш?
Он Жирік казав, що вона неабияка шльондра. Може вона просто їздила відсосати у представників Держдепу.Навіщо ті безглізді лестощі.Хто б сумнівався, ты тут ясновидец, за тобою дуже цікаво спостерігати.))
Достатньо просто не бути сліпим.Ой палишся, синку...Хто б сумнівався, ты тут ясновидец, за тобою дуже цікаво спостерігати.))
Ти якийсь смішний, ти дійсно думаєш що ти ясновидець, і деякі питання ти вже самостійно порішав. Упевнений що я можу щось про це знати? З якого дива?
и к гадалке не ходиИм специально Азарова выписали, как великого преподавателя украинского языка и литературы.
моя думка що нi. Розумію що це тебе засмутить, але це моя думка...
- Ну в сєньтябрє будєт двацать.
- Ой синку не буде !!!
Видишь ли, ты не совсем прав. Человек РАЗУМНЫЙ имел шанс таковым (разумным) остаться и тогда, и сейчас. Сейчас есть интернет, но в то время был "Голос Америки" и прочие радио - "Свобода", "Свободная Европа", и.т.д.Если бы тебе каждый день изо всех электроприборов, включая утюг, рассказывали о том, что ты представитель избранной нации, ты борешься с мировым злом, и только твоя нация является великой, а остальные чуточку ниже по рангу, то и ты бы превратился в зомби. Хочешь возразить, что с тобой не может такого случиться? Херраздва. Вспомни свое детство и ответь честно на вопрос - нахуя ты поперся в октябрята, потом в пионеры, а потом в комсомол?
а навіщо ви тут знаходитесь шановний?Навіщо ясновидцям гадалка?
- Ну в сєньтябрє будєт двацать.
- Ой синку не буде !!!

Сходи до лікаря, нехай вушко подивитьсяПiдпалювач ты наш недороблений ))