Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Ну, нідерландцям сидіти на ХФ - це норма, всі вже звикли до того, що провінційний совкуватий Харків так приваблює іноземців зі всього світу. Тут пишатись треба, не менше.Не трынди. Вопрос ты задавал из страны укурков - вернись и посмотри локацию того своего поста.
Але ж яке нахабство - запостити з-під проксі, тут - голандської, а потім, коли його в це пикою ткнули - швиденько, просто через сторінку, вже з українського айпішника косити під дурника - мовляв "ніяких проксі"))) Здається, *****и брешуть навіть не задля якоїсь користі, а заради самої брехні - це їм важливіше, ніж дихати, і навіть - ніж бухати)))Ну, нідерландцям сидіти на ХФ - це норма, всі вже звикли до того, що провінційний совкуватий Харків так приваблює іноземців зі всього світу. Тут пишатись треба, не менше.
І шпарять же *****ською, воістину різносторонньо розвинуті особистості ті іноземці.
То вже занадто.і навіть - ніж бухати)))
Так а шо там зі "Смерть Сраліна"? Чому *****и відкликали ліцензію, що там не так? Нічого ж такого по-суті, навіть нудно. Надмірно ліберально, я б "запалив" потужніше.
Не розумію я цих утирків. "Образа почуттів сраліністів та нащадків чекістів"? "Тероризм?" "***********?" Яке б*ядь формулювання?
Предположите тода почему керлинг.Нахер там допинг?
Отже таки"Показывать великого сралина в луже мочи на потеху публики - это плевок в лицо истории великой, опять же, рассеюшки" - примерно так сформулировали...
"Образа почуттів сраліністів та нащадків чекістів"
А *****ских хоккеистов на допинг проверили? Может они победу рано празднуют.Ты все верно подметил: *****ская свинособака способна на любой, самый нелогичный с точки зрения разумного человека, поступок!
Еще
Лолита Милявская: "я в Иркутске, здесь одни китайцы и все вывески на китайском. надеюсь, что хоть на концерт придут русские"
Це правда, в мене в Іркутську родичі, теж казали таке а ще -20С взимку вдень вважається "гарна погода".
ПС.хоча така кількість монголоїдних облич може пояснюватися ще й тим, шо там буряти ще є.До улан-Уде відносно недалеко.
В канун шизофренического зуда пабедабесия на России выходит много передач и фильмов о тех событиях, но везде от россиян сознательно скрывается правда о той войне.
А Чіта та Уфа?)))улан-уде