Хтось же повинен штовхати народ до змін! Суддя прям якийсь таємний підбурювач.за фото свастики два с половиной года тюрьмы, а за призывы резать головы евреям, даже лингвистическую экспертизу отказались проводить.
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Хтось же повинен штовхати народ до змін! Суддя прям якийсь таємний підбурювач.за фото свастики два с половиной года тюрьмы, а за призывы резать головы евреям, даже лингвистическую экспертизу отказались проводить.
З іншого боку, будемо мати природній заповідник,
Я другого не пойму.
Почему было просто не уехать в страну мечты. Уехал бы и жил себе.
Навряд того уряду надовго вистачить з таким розкладом, що утворюється у світі. А тамошня місцева вата без підтримки зовні сама знайде шлях до зникнення з планети: чи переїде у *****ію, чи замовкне та подохне зі своїми думками наодинці. Байдуже!Скорше не заповідник, а буферну зону з *****ляндією, де ніщо не зможе жити...
В Польше начали стройку газопровода Baltic Pipe, который уже через 4 года на 60% обеспечит Европу недорогим и качественным природным газом из огромных месторождений Норвегии.
Коротше - далеко не завжди дешевше. Плюс лоббі, звісно.Якшо неозброєним оком видно що відстань набагато коротша.
Я считаю, что никаких соболезнований он высказывать не должен был. С чего бы.
Я другого не пойму.
Почему было просто не уехать в страну мечты. Уехал бы и жил себе.
Плюс лоббі, звісно.
Я считаю, что никаких соболезнований он высказывать не должен был. С чего бы.

Навряд того уряду надовго вистачить з таким розкладом, що утворюється у світі. А тамошня місцева вата без підтримки зовні сама знайде шлях до зникнення з планети: чи переїде у *****ію, чи замовкне та подохне зі своїми думками наодинці. Байдуже!
Бентежить мене, що *****ирли перед відходом з наших земель можуть стіки залишити ядерних відходів, що хтозна як цю проблему потім вирішувати.
Нет.Я не понимаю проблемы, ну посочувствовал упавшему самолету... ну так жалко ведь самолетик, тем более создан он был Украинским авиаконструктором, а о биомусоре в самолете никто ничего и не говорил вроде
Нет, нельзя. Это днище - соболезновать убийце твоего народа, даже если б у него кот умер...если б у него был кот.Так что, думаю, ***лу можно пособолезновать.
Нет, нельзя. Это днище - соболезновать убийце твоего народа, даже если б у него кот умер...если б у него был кот.
А от мені жалко. Дуже жалко, що так мало подохлос чего бы это президенту Украины сочувствовать по поводу гибели потенциальных убийц какому-то ***лу
Авжеж. Там навіть без ядерних відходів буде довго ще природа відновлюватися.пам’ятаєте «Сталкер»?
Нам в любом случае *****.Думаю, там уже новый убийца лезет на трон. Когда ***ло лезло в 99 взрывали дома, а теперь самолет йобнули ровно с той же целью - шоб *****ы зажелали сильной руки взамен ослабшей.
Та нє, дуже прямолінєйно, без масштабу. Не схоже. Пересічний бурят вигадав би красивішу постанову.Когда ***ло лезло в 99 взрывали дома, а теперь самолет йобнули ровно с той же целью - шоб *****ы зажелали сильной руки взамен ослабшей

Он хату покинул, пошел воевать, чтоб землю суннитов шиитам отдать...
Я щось тут заплутався «за пацанов...» то за сунитів чи шиїтів? Кого там його кумир Кадиркін вважає «своїми пацанами»?
.
![]()
не знаю як правильно).Того вони завжди підтримували шиітський Ліван. Повстанці - суніти.росія теж глибоко сунітська країна.Але допомагає шиітам.Ось такий він, політичний іслам
Та нє, дуже прямолінєйно, без масштабу. Не схоже. Пересічний бурят вигадав би красивішу постанову.
Нам в любом случае *****.
Но выражать соболезнования - это днище. Учитывая происходящее.
Та нихрена не троллинг.Да может подъебал просто. Мне кажется, зачетный троллинг.