Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

россия напала на Украину

а ти дійсно хочеш перевірити, що буде робити Порошенко, якщо його сина захоплять бойовики і почнуть тим сином шантажувати?

Мені просто цікаво
А шо, у нас уже не народ государством управляет? Пеця незаменим?

А шо, у нас уже не народ государством управляет? Пеця незаменим?
Я так розумію, ти тупо довбойоб?

Я от ні, більш того - я інженер, в дечому - навіть людських душ

і от я знаю - людина - вона слабка. дуже слабка
і я не хочу щоб на президента, від якого багато що залежить, *****ідори могли давити його родиною.

Тому "пусть пеця ваюєт" - це заклик довбойоба, вже пробач

Я так розумію, ти тупо довбойоб?

Я от ні, більш того - я інженер, в дечому - навіть людських душ

і от я знаю - людина - вона слабка. дуже слабка
і я не хочу щоб на президента, від якого багато що залежить, *****ідори могли давити його родиною.

Тому "пусть пеця ваюєт" - це заклик довбойоба, вже пробач
Якщо "слабка" так хай дома сидит а не в политику лезет. А то один от яйца в обмороки падает, другому бжолы не гудут, третьему семья, а потом удивляемся шо в стране **** и все воруют безответственно.

gd0gcc.webp

Якщо "слабка" так хай дома сидит а не в политику лезет. А то один от яйца в обмороки падает, другому бжолы не гудут, третьему семья, а потом удивляемся шо в стране **** и все воруют безответственно.

Я так розумію, що ти - *****ий гуманітарій? який звик до ідеальних казкових персонажів

а я от - *****ий технарь, і я знаю, що не треба перенавантажувати або ризикувати

Я так розумію, що ти - *****ий гуманітарій? який звик до ідеальних казкових персонажів

а я от - *****ий технарь, і я знаю, що не треба перенавантажувати або ризикувати
Ну мож у тебя пенсия в 3200 зелени и жизни ешшо лет 200 впереди. Можешь сидеть и ждать переживая еще не одно поколение подобных президентов. "Только б не было войны", ага...

Навальный приговорен к пяти годам условно по делу «Кировлеса»

В среду, 8 февраля, Ленинский районный суд Кирова приговорил оппозиционера Алексея Навального к пяти годам условно по делу «Кировлеса». Также ему назначен штраф в размере 500 тысяч рублей (8440 долларов).

Та шо ж воно таке ! Як на ***ла женуть ! Позавчора - вбивця , вчора - крадій , сьогодні - м,ясник-головоріз . :yahoo::клас:
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Ну мож у тебя пенсия в 3200 зелени и жизни ешшо лет 200 впереди. Можешь сидеть и ждать переживая еще не одно поколение подобных президентов. "Только б не было войны", ага...
Ти таки точно довбойоб
Ти дійсно хочеш аби нами командувала людина, у якої дитина в заручниках у ворога?
я- ні.

ще трохи *****ських лейборалов

Шайжровіч "Еслі правий сєктар вайдьот в крим - там будіт різня!" (С)

*******, *****

Ти таки точно довбойоб
Ти дійсно хочеш аби нами командувала людина, у якої дитина в заручниках у ворога?
я- ні.
Тебя послушать так у пециного сына тока одна дорога - в плен. Другого развития событий не предвидится? Тогда мне вообще не хочется шоб "така людина" командовала армией страны в которой я живу. А гнилых отмазок, подобных той шо ты тут постишь, можно воз и маленькую тележку накидать. "Куда ж девке в мужскую драку? Зашибут или зарежут" ога..

Тебя послушать так у пециного сына тока одна дорога - в плен. Другого развития событий не предвидится? Тогда мне вообще не хочется шоб "така людина" командовала армией страны в которой я живу. А гнилых отмазок, подобных той шо ты тут постишь, можно воз и маленькую тележку накидать. "Куда ж девке в мужскую драку? Зашибут или зарежут" ога..
то може нам і охорону розігнати?
а то нахуя нам потрібно аби такий ссикун, якому потрібна охорона, страною керував?

дурбецало ти малолєтнє

то може нам і охорону розігнати?
а то нахуя нам потрібно аби такий ссикун, якому потрібна охорона, страною керував?

дурбецало ти малолєтнє
Не путай мягкое с теплым. Или думаешь, шо у ***ла охрана меньше? Способности управлять страной как-то количеством охраны определяются?

Не путай мягкое с теплым. Или думаешь, шо у ***ла охрана меньше? Способности управлять страной как-то количеством охраны определяются?
Доцєй ***ла ніхто навіть достовєрно й не знає :)
так не віляй сракою, все ти розумієш, тільки вийобуєшься

Боицца шо если похоронят как фараона то найдуцца росийские Лары Крофты?

Доцєй ***ла ніхто навіть достовєрно й не знає :)
так не віляй сракою, все ти розумієш, тільки вийобуєшься
Нихрена не понял... Шо за доци...

Назад
Зверху Знизу